18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tassadar 2013-04-17, 0:38
Jak to profesor Pupel mówił, za parę lat język Polski będzie cenionym na świecie a Polska może nam wypięknieje. Kto wie czy nie, swoją drogą jak się przejść po takim Londku to czy ja wiem czy tam tak ekstra? Znam ładniejsze miejsca u nas.

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
konradoo 2013-04-17, 0:41
Za dużo tego Plexusa
Zgłoś
u................s 2013-04-17, 0:53
beephe, a ja na tą polibudę chcę iść :< Swoją drogą, jest jakiś sadol studiujący tam, coby opowiedział jak to wygląda ?
Zgłoś
luki9575 2013-04-17, 1:13
:< nikt jeszcze nie napisał że to Breslau?
Swoją drogą bardzo ładne miasto.
Zgłoś
klint0n 2013-04-17, 1:20
Nie podoba mi się... chema mnie interesuje...

Za szybko te napisy spierdalają... chujnia w chuj!
Zgłoś
Hassos 2013-04-17, 1:21 3
Beephe, mam takie samo zdanie jak Ty. Dosłownie, wszystko to co napisałeś zgadza się z tym co mnie wkurwia w tym mieście. Do studentów Politechniki dodałbym jeszcze jeden twór, mianowicie humanistki ubrane w jakieś turbany/flanele/firanki z przyjebanym wzrokiem, patrzące na ciebie jakbyś zabił ich matkę... (A co do wyspy to jebać studentów. Miejsce, które powinno być jedną z kilku ozdób Wrocławia po czwartku studenckim czy jakimś święcie wygląda jakby stado cyganów urządzało tam targi śmieciowe. Studenciaki płaczą, że im urzędasy chcą wstęp na wyspę utrudnić, a po ubiegłorocznym dniu wiosny z samej wyspy wywieziono dwa kontenery śmieci...)
Zgłoś
mandel9 2013-04-17, 1:34
Nie to co Lublin ;D
Zgłoś
marizek 2013-04-17, 1:46
jak dla mnie Wrocław to super miejsce na małe imprezki, pijalnia na Rynku w każdy poniedziałek 1 shot 2 zł, piwo 2 zł no i pub cuntry na arkadach z karaoke(piwo 5 zł ale zabawa jest najlepsza)
Zgłoś
javal 2013-04-17, 2:07
Z takimi filmikami jest jak z większością bab. Niby ładna, fajne duże cycki a potem jak przyjdzie co do czego to rano bez makijażu nie poznasz że już nie wspomnę o push-upie, który z B robi D.
Zgłoś
666masakra 2013-04-17, 2:09
Nowy osrodek kulturalno rozwojowy nam rosnie! Brawo Wroclaw!
Zgłoś
Eliot Imperio 2013-04-17, 2:40 3
Hassos napisał/a:

Beephe, mam takie samo zdanie jak Ty. Dosłownie, wszystko to co napisałeś zgadza się z tym co mnie wkurwia w tym mieście. Do studentów Politechniki dodałbym jeszcze jeden twór, mianowicie humanistki ubrane w jakieś turbany/flanele/firanki z przyjebanym wzrokiem, patrzące na ciebie jakbyś zabił ich matkę... (A co do wyspy to jebać studentów. Miejsce, które powinno być jedną z kilku ozdób Wrocławia po czwartku studenckim czy jakimś święcie wygląda jakby stado cyganów urządzało tam targi śmieciowe. Studenciaki płaczą, że im urzędasy chcą wstęp na wyspę utrudnić, a po ubiegłorocznym dniu wiosny z samej wyspy wywieziono dwa kontenery śmieci...)

To jest smutne, niestety bardzo prawdziwe. Zamiast studentów, jest chołota i wieśniaki. O tych kobietach, dodałbym jeszcze pedałków i lesbijki z UW. Wyspa słodowa... Ludzie którym wydaje się, ze są dorośli a robią gnój i burdel jak małe dzieci. Nie potrafi idiota jeden z drugim sprzątnąc za dupą dwóch butelek, chociaż postawić ich koło kubła. Jak wypiłem tak jebłem, niech leży- ktoś posprząta. Miasto przede wszystkim studenckie, kocham jak żadne inne. Studenci niestety są dużym problemem, bo w większości to jebane bananki na utrzymaniu rodziców, którzy płacą żeby ich córcia/synuś w dużym mieście studiował. Najlepsze są kurewki co lecą na tych z wymian zagramanicznych. Najwieksze wzięcie mają hiszpanie, włosi i inne oliwkopodobne cioty. A dlaczego? Jak słyszałem od takich dziewczyn, są inni, fajniejsi. Generalnie to jebać żydów, filmik zajebisty i chuj w dupe pedalskim studentom którzy i tak będą zasilać kolejkę w urzędzie pracy.
Zgłoś
mazin 2013-04-17, 2:53 6
Urodziłem się we Wrocławiu, spędziłem tam "najlepsze lata", teraz mieszkam w pięknym mieście w zupełnie innej części Polski.
Największym skarbem Wrocławia są ludzie. Budynki, mosty, uliczki w centrum - to wszystko nadaje mu klimat. Ale ludzie, ludzie przede wszystkim, to ich mi brakuje. Tak bardzo różni od tych cepów z Krakowa.
Zgłoś
ManekinArtist 2013-04-17, 8:00
Wrocław robi się przepiękny, a pensję Polaków przepięknie maleją. Złodzieje.
Zgłoś
PartizantPń 2013-04-17, 8:40
Weźcie sobie Stettin i Breslau , oddajcie Wilno i Lwów !!!
Zgłoś
tomek2302 2013-04-17, 8:50
a tu strona z kaledarza promujacego Tczew. Sponsorem byla firma specjalizujaca sie produkcja trumien. Foto na zabytkowym moscie Lisewskim.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem