Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Mercury001 2015-07-05, 16:55 23
Nie wiem co jest w gorszym stanie - budynki w tle, czy ten śmietnik.

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
Rax 2015-07-05, 17:39
typ wyszedl nagrywac smietniki... ze stelazem?
Zgłoś
jbone 2015-07-05, 18:10
jednym słowem:mieszkasz w slumsach, zmień dzielnicę.
Zgłoś
Decisive 2015-07-05, 18:39 1
Niemieckie miasto, a tak się marnuje...
Zgłoś
Vanderkize 2015-07-05, 18:51
Dziecko też
Zgłoś
!Timon 2015-07-05, 19:00 9
No jak z mieszkań w zabytkowych kamienicach, zwykle w dobrej lokalizacji robi się lokale socjalne dla przechlanej patologii to jak to ma wyglądać?

Dzisiaj oczywiście takie okolice w Łodzi czy Wrocławiu są zaliczane do "nieatrakcyjnych" i jedyne co można zrobić to wyburzyć i zasypać wapnem te piękne, zabytkowe kamienice z klatkami schodowymi jebiącymi moczem.

Swoją drogą zajebiście podobają mi się te ruchy wojowników o zachowanie tych kamienic - ciekawe czy jeden z drugim z radością zamieszkałby w zagrzybiałej, śmierdzącej kamienicy.

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
DiamondBack 2015-07-05, 19:22
Końcówka mnie rozjebała
Zgłoś
maksymilian45 2015-07-05, 19:42
Powiedz rower
Zgłoś
jolka1860 2015-07-05, 19:54 1
segregacja jest ?! jest - piwo
Zgłoś
0nline 2015-07-05, 20:16
Bogaty koleś z Ciebie skoro masz Wrocław..

To beer or not to beer.
Zgłoś
killthemall 2015-07-05, 20:47
Moja stara dzielnia <3
Zgłoś
borek555 2015-07-05, 20:58
Kurwa we Wrocławiu na śródmieściu mieszka mnóstwo patologii...
Zgłoś
Bladess 2015-07-05, 21:26
koncówka mnie rozjebała

Przez swój brak wiedzy, synu sięgasz dna.
Zgłoś
zerwikaptur 2015-07-05, 21:34
hej Śląsk
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów