Czy nie jest już za późno???
mam wrażenie że twoja cała wiedza pochodzi wyłącznie z tego portalu... weź lepiej sięgnij po książkę a nie pieprz głupot na poziomie gimbazy.
nie byłoby gejów... dla twojej wiadomości wiele źródeł podaje że sam Hitler był gejem co oczywiście zbulwersuje naszych sadolowych łysoli
jedno jest pewne - ten człowiek jest doskonałym przykładem dewianta - miał wiele zboczeń na tle seksualnym zdecydowanie gorszych od homoseksualizmu a bandę ignorantów odsyłam do wielu publikacji, które ukazały się na ten temat.
Gdybym 4 lata temu wiedział, że takie rzeczy mi się spodobają przez harda, prawdopodobnie nigdy nie wszedłbym na sadola.
Że tak jeszcze się wtrącę - interesowałem się kiedyś biografią Hitlera. Zdecydowanie nie był gejem. Jedyne pewne przesłanki co do jego seksualności mówią, że z dużą dozą pewności był urynofilem - lubił jak się na niego sikało. Czytałem pracę naukową o tym i widziałem film dokumentalny o portrecie psychologicznym hitlera tworzonym jeszcze w trakcie II WŚ. I nie, to nie materiały propagandowe, tylko potwierdzane przez współczesnych psychologów teorie i to z mocnymi przesłankami w postaci biografii bodajże jego siostry, która popełniła samobójstwo (jego pierwsza partnerka do urynofilii) i relacji ludzi, którzy mieli pomniejszy kontakt z Hitlerem (m.in. obsługi hotelowe sprawdzające pościel po jego ślubie z Ewą Braun).
I uprzedzam - nie popieram faszyzmu. Jaki by nie był wybór Polski w kwestii wyboru sojusznika na II Wojnę Światową (a wybraliśmy najgorzej jak się dało - sojusz z dwoma krajami wyczerpanymi wojnami przeciwko rozkwitającym Niemcom. Co ciekawe - Hitler autentycznie chciał sojuszu z Polską! Słynny cytat "dajcie mi niemiecką technologię i polskich żołnierzy, a wygram każdą wojnę!" mówi sam za siebie) - stało się, więc dzisiaj tęsknota za nazizmem to z perspektywy Polaka hipokryzja i sprzedawanie pamięci o przodkach i ideałów własnego narodu.
I co do jeszcze większej dygresji - geje? Jak się rucha się we własnej sypialni z kimś, kto chce się z nim ruchać, to niech się rucha. Póki nie paradują z gumowymi kutasami po ulicach wśród dzieci i nie wychodzą z propagandą do nierozumiejących w ogóle tematu dzieci, to absolutnie nic złego nikomu się nie dzieje.
to jest cytat
i będzie trwał
póki nie trafi na klamerkę konczącą cytat
Jestem z Londynu, i powiem wam cos... ja personalnie boje sie o zdrowie i zycie mojej dziewczyny kiedy sama wraca do domu w bialy dzien. A to dlatego ze islamisci juz w niektorych czesciach Londynu (szczególnie w East London, gdzie ja mieszkam) znecali sie, w tym gwalcili biale dziewczyny ktore nie nosily tego scierwa na glowie.
Codziennie moja dziewczyna jest dyskryminowana w koledzu do ktorego oboje uczeszczamy. Bialych ludzi w naszym koledzu jest ok. 50 (max). Powiedzmy ze 300 czarnych, a reszta ciapaci. W tym koledzu sa nawet specjalne pokoje w ktorych oni moga sie modlic. Pamietam raz jak stalem z nia przed takim pokojem, i nagle ktos ja z bara, oczywiscie typowy muslim w szmatach.
Raz stoimy sobie na przystanku, przechodzi mala grupka muslimow, w szmatach, i cos tam ze jestesmy bialymi scierwami, ze jacy to oni nie sa lepsi etc.
Z góry przepraszam za ortografie, przyjechalem do Londynu w wieku 11 lat a to bylo dobre 8 lat temu.
Zapisz się na pakiernie, sztuki walki i napierdalaj to ścierwo przy każdej okazji. A najlepiej to kup sobie karabin.