Wróżbita i jego przepowiednie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale się uśmiałem ... hahaha Polski HH nie ma przekazu ?
za to reszta komercyjnych gwiazd w Polsce ma ? podaj przykład jakiegokolwiek utworu Polskiego ( nie dotyczy rapu) który ocieka przekazem ... jeżeli podasz mi jakikolwiek utwór przyznam ci racje ... bo prawdziwi fani HH (nie chodzi mi tu o bananowców ) to ludzie którzy przeżyli swoje i na pewno wiedzą więcej o życiu i poradzą sobie lepiej niż większość tych metali którzy wielcy przeciwnicy Boga i Kościoła a co weekend u babci chodzą do kościoła , albo jak widzę upał 30 stopni a ten w glanach , długich czarnych spodniach i czarnej bluzie ? ale mnie to jebie bo każdy może mieć swój własny styl i słuchać tego co mu się podoba ...
bananowce jebane ;d
za to reszta komercyjnych gwiazd w Polsce ma ? podaj przykład jakiegokolwiek utworu Polskiego ( nie dotyczy rapu) który ocieka przekazem ... jeżeli podasz mi jakikolwiek utwór przyznam ci racje ... bo prawdziwi fani HH (nie chodzi mi tu o bananowców ) to ludzie którzy przeżyli swoje i na pewno wiedzą więcej o życiu i poradzą sobie lepiej niż większość tych metali którzy wielcy przeciwnicy Boga i Kościoła a co weekend u babci chodzą do kościoła , albo jak widzę upał 30 stopni a ten w glanach , długich czarnych spodniach i czarnej bluzie ? ale mnie to jebie bo każdy może mieć swój własny styl i słuchać tego co mu się podoba ...
bananowce jebane ;d
kurwa ten kto powiedział ,że nie ma przekazu to chyba Sumastyli - de integro nie słyszał... pih- kwiaty zła itd...
szpadyzor moonlight kiedyś śpiewał z przekazem i sweetnoise ,więc przykro mi ,ale oprócz hh są jeszcze Pl piosenki z przekazem, no ale nie zgodzę sie ,że hh nie ma przekazu
dodam jeszcze come świetny przekaz i nie nie jestem metalem szukam wszystkiego bo w każdym rodzaju muzyki znajdę coś dla siebie
szpadyzor moonlight kiedyś śpiewał z przekazem i sweetnoise ,więc przykro mi ,ale oprócz hh są jeszcze Pl piosenki z przekazem, no ale nie zgodzę sie ,że hh nie ma przekazu
dodam jeszcze come świetny przekaz i nie nie jestem metalem szukam wszystkiego bo w każdym rodzaju muzyki znajdę coś dla siebie
maxs90 napisał/a:
kurwa ten kto powiedział ,że nie ma przekazu to chyba Sumastyli - de integro nie słyszał... pih- kwiaty zła itd...
sweetnoise przecież nagrywa z Raperami ;d to znaczy peją ale to i tak raper
ale on nie wchodzi w skład sweet oise on tylko gościnnie z nimi zagrał, sam sweetnois i ich piosenki to szeroko rozumiany rock i heavymetal , a że zagram tam peja nie czyni ich muzyki hh , grali także z Edytą Górniak i to nie czyni z nich grupy popowej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów