Wróżbita i jego przepowiednie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up Jak w ogóle można być takim nietolerancyjnym pedałem jak Ty, który musi się wpierdalać do każdego tematu ze swoim widzi mi się. Wróć do Niecika lepiej koleżko
@up. Nie jestem nietolerancyjny, tym bardziej nie jestem pedałem. Po prostu nie wiem jak można słuchać takiego czegoś. Toć większość tych "piosenek" nawet przesłania nie ma, a co drugie słowo to przekleństwo. Polski rap przez ostatnie lata zszedł na psy, i takie jest MOJE zdanie. Pozdrawiam.
@ pozorowo
Bal trwa dalej
Gdzie jest ona, bal nad bale
Nucę- bo jeśli przygoda, to w Warszawie!- he he
Z panną taką, jak ona, cały świat pokonać
Pośród tych, co nie wstaną z kolan
O czym mówisz, jesteś sam- mówi rozsądek
Zimny prysznic, choć na łeb to leje się wrzątek
Precz cholero!Wolę sen od Ciebie!
Świadomość- idź precz!
Wolę jak głupiec- nic nie wiem, nic nie czuję, nie chcę, niczego nie rozumiem
Chce egzystencja esencję, gdzieś po drodze zgubię
Życie, wciąż cie lubię - choć nie krzyczę jak Edyta(?)
Ale wciąż Cię propsuje, kiedy ktoś o Ciebie spyta
Pierwszy lepszy tekst z ostatnich lat.
A więc... Co Ty kurwa wiesz o rapie. Umiesz czytac ze zrozumieniem w ogole? Mam dla Ciebie zagadke. Uzupelnij samogloski:
W_P__RD_L_J
Bal trwa dalej
Gdzie jest ona, bal nad bale
Nucę- bo jeśli przygoda, to w Warszawie!- he he
Z panną taką, jak ona, cały świat pokonać
Pośród tych, co nie wstaną z kolan
O czym mówisz, jesteś sam- mówi rozsądek
Zimny prysznic, choć na łeb to leje się wrzątek
Precz cholero!Wolę sen od Ciebie!
Świadomość- idź precz!
Wolę jak głupiec- nic nie wiem, nic nie czuję, nie chcę, niczego nie rozumiem
Chce egzystencja esencję, gdzieś po drodze zgubię
Życie, wciąż cie lubię - choć nie krzyczę jak Edyta(?)
Ale wciąż Cię propsuje, kiedy ktoś o Ciebie spyta
Pierwszy lepszy tekst z ostatnich lat.
A więc... Co Ty kurwa wiesz o rapie. Umiesz czytac ze zrozumieniem w ogole? Mam dla Ciebie zagadke. Uzupelnij samogloski:
W_P__RD_L_J
pozorowo napisał/a:
Jak w ogóle można słuchać takiej muzyki.
A chuj cię to obchodzi. Każdy słucha czego chce. To indywidualna sprawa każdego człowieka.
Hejty się sypią.. no cóż. Takie czasy. Teraz czekam aż wpadniecie mi do domu i pobijecie za to, że na sadolu napisałem coś złego na temat rapu.
@up. Owszem, każdy słucha co mu się podoba. Dlatego w moim poście wyżej jasno, DUŻYMI LITERAMI podkreśliłem, że to tylko moje zdanie. Pozdrawiam.
@up. Owszem, każdy słucha co mu się podoba. Dlatego w moim poście wyżej jasno, DUŻYMI LITERAMI podkreśliłem, że to tylko moje zdanie. Pozdrawiam.
@pozorowo Ja tu widzę jednego hejta i jesteś nim Ty A z tym wpadaniem do domu.. dobrze, że masz o sobie dobre zdanie, bo wpierdal by Ci się przydał, chociaż profilaktycznie
pozorowo napisał/a:
Jak w ogóle można słuchać takiej muzyki.
Najlepsze jest to że właśnie najwięcej hejtu w necie idzie w stronę rapu od ludzi słuchających rock/metal
Problem bro?
@Peso04
Piwo mu! najwiecej ludzi hejtujacych to typowi fani Metalu, niszcza kazda inna muzyke ktora napotkaja na swojej dordze, Rap, Disco, Reagge, Club(elextro etc), dlatego wlasnie od ponad 3 lat nie wchodze na Kwejka, a wychowuje sie na sadisticu.
Piwo mu! najwiecej ludzi hejtujacych to typowi fani Metalu, niszcza kazda inna muzyke ktora napotkaja na swojej dordze, Rap, Disco, Reagge, Club(elextro etc), dlatego wlasnie od ponad 3 lat nie wchodze na Kwejka, a wychowuje sie na sadisticu.
Nie długo już nawet takiego gówna wyciętego z TV nie będzie można na sadolu obejrzeć bo będzie wymagało praw autorskich...
Jak tak kurwa patrze na to co tu sie nieraz dzieje w komentach to dochodze do wniosku, ze to ACTA to nie takie chujowe rozwiazanie. ;|
@ pozorowo
Jak można być takim debilem. W pierwszym poście przypierdalasz się do rapu, a później z płaczem narzekasz na ludzi, którzy udowadniają Ci, że się mylisz. Narzekając na hejterów popatrz najpierw na siebie frajerze
Jak można być takim debilem. W pierwszym poście przypierdalasz się do rapu, a później z płaczem narzekasz na ludzi, którzy udowadniają Ci, że się mylisz. Narzekając na hejterów popatrz najpierw na siebie frajerze
pozorowo napisał/a:
@up. Nie jestem nietolerancyjny, tym bardziej nie jestem pedałem.
Nie jesteś? A wyglądasz.
Rap to zło. Te wszystkie "Mafie" nie mafie.. Można lżyć disco polo ale nawet ono ma więcej przekazu w sobie niż rap. Rap to muza czarnych i Eminema a te polskie piz...czki to mogą w chórku u Niecika śpiewać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów