Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Napierdolił bym tą pizdę tak jak faceta za takie coś. Zęby by zbierała i szpital gwarantowany.
Ale zaraz zlezą się białorycerze, pedałyi inne stuleje co mnie zjebią że księżniczkę to tylko kwiatkiem... i że kobiet się w ogóle nie bije.
Nawet jak bladzisko dźga nożem, uderza butelką w głowę, polewa wrzątkiem....
Ha tfu wam na ryj zjeby !
Ale twoja matka ma przejebane
Tyle niedoszłych poborowych się marnuje, na front na Ukrainę za pedała Putlera!
Bądź też odwrotnie.
Na front! Za upainę i pedała żydenskiego!
Napierdolił bym tą pizdę tak jak faceta za takie coś. Zęby by zbierała i szpital gwarantowany.
Ale zaraz zlezą się białorycerze, pedałyi inne stuleje co mnie zjebią że księżniczkę to tylko kwiatkiem... i że kobiet się w ogóle nie bije.
Milordzie , sugerowałbym na Pana miejscu użyć onomatopei " Hra tfu" .
Przy krótkim bezpośrednim kontakcie z skórą nie powoduje żadnych oparzeń ani uszkodzeń .
Nie musisz się tak podniecać. Teraz spokojnie możesz przytulić się do swojego chłopaka i opierdolić mu kolbę.
buhahaah tak jak pisałem powyżej "białorycerze, pedałyi inne stuleje "
I cyk ! już pierwszy pedał się sam zdemaskował ! Swoje marzenia nam tu opisuje !!! Wiedziałem że tak będzie
Ale twoja matka ma przejebane
Ja pierdolę. Pyskówka gówniarzy z podstawówki. A podobno ten portal jest dla 18+
Za dużo pary, to wygląda na ciekły azot.
Przy krótkim bezpośrednim kontakcie z skórą nie powoduje żadnych oparzeń ani uszkodzeń .
Dokładnie, wystarczy spojrzeć jak szybko paruje.
A kacap obsrał zbroje! Jakby to był wrzątek wyłby z bólu, a tak tylko smród w gaciach pozostał
Bądź też odwrotnie.
Na front! Za upainę i pedała żydenskiego!
Myślę, że kacapy za Żełeńskiego walczyć nie będą, ale że to naród nieprzewidywalny to różnie może być
A może zasłużył?
Kiedyś bym tak napisał, kiedyś lecz nie teraz, jak baba startuje z łapami to trzeba w pizde ładować nie ma przebacz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów