Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nap🤬lił bym tą p🤬dę tak jak faceta za takie coś. Zęby by zbierała i szpital gwarantowany.
Ale zaraz zlezą się białorycerze, pedałyi inne stuleje co mnie zjebią że księżniczkę to tylko kwiatkiem... i że kobiet się w ogóle nie bije.
Nawet jak bladzisko dźga nożem, uderza butelką w głowę, polewa wrzątkiem....
Ha tfu wam na ryj zjeby !
Kwiatkiem, najlepiej tulipanem.

Nap🤬lił bym tą p🤬dę tak jak faceta za takie coś. Zęby by zbierała i szpital gwarantowany.
Ale zaraz zlezą się białorycerze, pedałyi inne stuleje co mnie zjebią że księżniczkę to tylko kwiatkiem... i że kobiet się w ogóle nie bije.
Nawet jak bladzisko dźga nożem, uderza butelką w głowę, polewa wrzątkiem....
Ha tfu wam na ryj zjeby !
Masz rację, zrobiłbym tak samo jak Ty.Bycie płci żeńskiej nie daje wolnej ręki do robienia czego się chce.Ci którzy stają w obronie takich k🤬ianych bladzi powinni sami obskoczyć porządny wp🤬l.Browar dla Cię

A gdzie kacapy okna schowały?
Są dwie przypuszczalne możliwości:
1. to kacapska impreza więc brak okna równa się brakowi skoczków samobójców
2. nie wycięli w ścianie, bo nie przewidują poboru do ukraińskiej wojny, lub nie planują z niej powrotu wraz z oknem
Myślę, że kacapy za Żełeńskiego walczyć nie będą, ale że to naród nieprzewidywalny to różnie może być
Połowa upaińców to kacapy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie