18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:53
Megatrans666 Wczoraj 0:13 9
A się wszyscy przejęli.
Zgłoś
janusz_biznesu Wczoraj 0:16 14
Typ na moto pisze do starej wysyłając na dowód fotę: Pierdolę ,nie jadę do roboty, jutra może nie być. Ściągaj majty, zara jestem...
Zgłoś
Michal1970 Wczoraj 1:33 1
Na softa zapodaj, przecież widać, że nie widać, żeby kogoś to szczególnie zainteresowało. Jedynie ten na motorynce, trochę się zaciekawił, tylko funkcji aparatu w komórce nie może znaleźć.
Zgłoś
VladolfPutler Wczoraj 8:50
Co on kurwa lunete ma w tym telefonie że z takiej odległości chcę zrobić zdjęcia?
Zgłoś
SNAKE3D Wczoraj 9:41
VladolfPutler napisał/a:

Co on kurwa lunete ma w tym telefonie że z takiej odległości chcę zrobić zdjęcia?

teraz smarthony mają kilka obiektywów, są i "tele, więc to możliwe
Zgłoś
mesjans Wczoraj 9:57 1
Taki hard że musiałem odpalić drugi raz żeby wyczaić o co w tym filmie chodzi.
Zgłoś
Fx12 Wczoraj 10:59
A nie było niedawno tutaj innego filmiku z tej samej kamery ?
Zgłoś
Alien539 Wczoraj 12:57 2
mesjans napisał/a:

Taki hard że musiałem odpalić drugi raz żeby wyczaić o co w tym filmie chodzi.

w tytule chodzi o to ze gosc na skuterze ktory robi zdjecie dla trupa wrzuca to na harda
Zgłoś
elim Wczoraj 14:23
ciężarówka wyprzedzająca motor na gazetę, co złego może się stać...
Zgłoś
Zgniłek3 Wczoraj 19:58 1
Niewiedziałem ,że Sadistic ma swoich reporterów nawet w Wietnamie.
Zgłoś
majeńka Wczoraj 21:49
I dlatego nienawidzę reklam: zamiast harda mamy Quay Thuoc .

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
bercisko Dzisiaj 4:53
Ale w czym problem? Śmietnik otwarty kilka metrów dalej czeka.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów