Albo skrobanka, albo 500+. Innego wyjścia nie ma.
Polska
Pedicabo ego vos et irrumaboDlaczego tak popieracie gwałcicieli? Cokolwiek kobieta by nie robiła- chodziła nago, była pijana, spała na chodniku, nikt nie ma prawa jej tknąć@ Gwałt zależy tylko od kobiety? To zawsze jej wina? Nie załamujcie mnie. BArdziej żałośni byli Ci samczyki w tłumie, którzy zamiast pomóc -no kurwa w takie sytuacji był raczej pomógł a nie upokarzał, to jeszcze ją szarpią i nagrywają. Co za śmiecie.
A pozniej bys zachodzil w glowe skad masz krosty na kutasie. Nie dotknął bym tej brudnej szmaty, wytarzanej w szczynach.udalbym ze jestem jej "przyjacielem" i odprowadzilbym ja do domu
Dlaczego tak popieracie gwałcicieli? Cokolwiek kobieta by nie robiła- chodziła nago, była pijana, spała na chodniku, nikt nie ma prawa jej tknąć@ Gwałt zależy tylko od kobiety? To zawsze jej wina? Nie załamujcie mnie. BArdziej żałośni byli Ci samczyki w tłumie, którzy zamiast pomóc -no kurwa w takie sytuacji był raczej pomógł a nie upokarzał, to jeszcze ją szarpią i nagrywają. Co za śmiecie.
Facet który zrobił jej dziecko również ponosi odpowiedzialność. To nie tak że dziecko to tylko problem kobiety, tak samo sprawa aborcji. To w końcu facetowi urodzi dziecko, na które będzie musiał łożyć
Uwielbiam wszystko co słodkie, mojego słodkiego kolegę, słodkiego szefa i słodkie chwile______________
Ty głupi szczylu za mało jeszcze znasz życie. COKOLWIEK BY NIE ROBILA?! Czy Ty to slyszysz co mowisz?
Dlaczego tak popieracie gwałcicieli? Cokolwiek kobieta by nie robiła- chodziła nago, była pijana, spała na chodniku, nikt nie ma prawa jej tknąć@ Gwałt zależy tylko od kobiety? To zawsze jej wina? Nie załamujcie mnie. BArdziej żałośni byli Ci samczyki w tłumie, którzy zamiast pomóc -no kurwa w takie sytuacji był raczej pomógł a nie upokarzał, to jeszcze ją szarpią i nagrywają. Co za śmiecie.
Facet który zrobił jej dziecko również ponosi odpowiedzialność. To nie tak że dziecko to tylko problem kobiety, tak samo sprawa aborcji. To w końcu facetowi urodzi dziecko, na które będzie musiał łożyć
A czemu temu zaprzeczasz? Jeśli nawet po pijaku pchała się na Twojego ku*asa, Ty NIE masz prawa jej wykorzystać rozumiesz? Bo to Ty będziesz miał potem problemy -oskarżenie o gwałt, niechciana ciąża. Jeśli myślisz że masz prawo do pijanej kobiety, to się k***a powinieneś leczyć.
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz