18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Pralpunkt 2022-01-28, 5:27 1
Co on między barierki wpadł?
Zgłoś
qzi666 2022-01-28, 5:53 1
Pralpunkt napisał/a:

Co on między barierki wpadł?

niestety tylko na schody
Zgłoś
John-Flopp 2022-01-28, 9:36 2
A to jebane ćpunki, wiadro kręcili... xd
Zgłoś
ritu4l 2022-01-28, 9:58 1
Skoczył sobie na poręcz piętro niżej i pali głupa że się wyjebał, jakiś pozer

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
zwierzak30 2022-01-28, 15:13 4
"Szałwia wieszcza
Szałwia wieszcza (salvia divinorum) to roślina pochodząca z Meksyku, która zawiera salwinorynę A – potężny związek psychoaktywny. Nazywana również “Ska Pastora”, “yerda de Maria”, “Sally-D”. Używana jest w celach rytualnych wśród populacji Mazateków. Szałwia pojawia się po raz pierwszy w literaturze zachodniej w 1932 r. za sprawą Jeana Basseta Johnstona. Bardziej szczegółowy opis dostarczyli Hofmann i Wasson w roku 1961. W latach 90 Daniel Siebert zidentyfikował mechanizm psychoaktywny tej rośliny. Tym samym przeniósł ją do podziemia. Obecnie szałwia sprzedawana jest niemal wszędzie na świecie. Ponieważ szałwia rzadko obradza w zdolne do życia nasiona, praktycznie wszystkie okazy krążące na rynku są okazami zebranymi w latach 60. Szczep ten nosi nazwę hoffmanna-wassona."

Straszne ścierwo,jeśli nie masz o tym pojęcia.Znam osobiście gościa,którego dla "beki" poczęstowali z wiadra tym chujstwem. Było to w 2008 lub 2009 roku. Tripa ma do tej pory - w DPS-ie. Szkoda chłopaka.Nikt za to konsekwencji nie poniósł.A chciał tylko buszka z Mary Jane.
Zgłoś
Devill11 2022-01-28, 17:24 3
zwierzak30 napisał/a:

"Szałwia wieszcza
Szałwia wieszcza (salvia divinorum) to roślina pochodząca z Meksyku, która zawiera salwinorynę A – potężny związek psychoaktywny. Nazywana również “Ska Pastora”, “yerda de Maria”, “Sally-D”. Używana jest w celach rytualnych wśród populacji Mazateków. Szałwia pojawia się po raz pierwszy w literaturze zachodniej w 1932 r. za sprawą Jeana Basseta Johnstona. Bardziej szczegółowy opis dostarczyli Hofmann i Wasson w roku 1961. W latach 90 Daniel Siebert zidentyfikował mechanizm psychoaktywny tej rośliny. Tym samym przeniósł ją do podziemia. Obecnie szałwia sprzedawana jest niemal wszędzie na świecie. Ponieważ szałwia rzadko obradza w zdolne do życia nasiona, praktycznie wszystkie okazy krążące na rynku są okazami zebranymi w latach 60. Szczep ten nosi nazwę hoffmanna-wassona."
Straszne ścierwo,jeśli nie masz o tym pojęcia.Znam osobiście gościa,którego dla "beki" poczęstowali z wiadra tym chujstwem. Było to w 2008 lub 2009 roku. Tripa ma do tej pory - w DPS-ie. Szkoda chłopaka.Nikt za to konsekwencji nie poniósł.A chciał tylko buszka z Mary Jane.

Chuja się tam znasz to nie siej głupot
Zgłoś
Old.Mc.Boner 2022-01-28, 18:46
Przecież oni butle palili zwykłą. Nie jakieś szałwie

Sanity is for the weak
Zgłoś
Saika 2022-01-28, 19:49
Odlot to odlot. Co za różnica jaki, w tym wypadku był nawet podwójny.
Zgłoś
MaxLosI 2022-01-28, 23:47
To był desant taktyczny
Zgłoś
7wporzondku 2022-01-29, 1:46
Chujowy high jak cię w dół ciągnie
Zgłoś
TylerPL 2022-01-29, 2:06
Raz zapaliłem szałwie z bonga jak była z 10 lat temu w dopalaczach.pl. Przez minutę miałem taką banię jak nigdy w życiu, wydawało mi się, że wszystko łącznie ze mną jest z wody. Było tak zajebiście, ze pomyślałem, że fajnie by było już się nigdy z tego nie wydostać, że fajnie by było się tutaj zabić żeby zostać. I puściło jak wchodziłem z piwnicy po schodach. Więcej tego nie ruszałem po takim czymś. Coś jak LSD x 100.
Zgłoś
Stwórca 2022-01-29, 19:24
Ustawione. Gościu nawet pyta kamerzystę czy nagrał to.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów