Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To panele z fugą czy się rozeszły? Jeśli fuga to strasznie krzywo ułożone
to ameryka pewnie idiota wykonał prace, idiotka zleciła, idiota mąż zapłacił za widzimisie kobiety, i idiotka wprowadziła kundle do DOMU tfu wiocha a nawet nie na wioskach kundel w budzie już nie te czasy ze obora w domu była ;P, noi kończąc idiotka mało inteligenta chciała się popisać i jej mózg nie ogarnia że pierdolnie ... Idiotka jak chuj
Z zębami czy bez ..miłość psa jest bezwarunkowa
Bez zębów, będzie lepiej galę opierdalac.
to ameryka pewnie idiota wykonał prace, idiotka zleciła, idiota mąż zapłacił za widzimisie kobiety, i idiotka wprowadziła kundle do DOMU tfu wiocha a nawet nie na wioskach kundel w budzie już nie te czasy ze obora w domu była ;P, noi kończąc idiotka mało inteligenta chciała się popisać i jej mózg nie ogarnia że pierdolnie ... Idiotka jak chuj
nie zesraj się
Z zębami czy bez ..miłość psa jest bezwarunkowa
Pewnie ona odpowiedziałaby, że "pierfolisz", ale ja się z Tobą zgadzam
to ameryka pewnie idiota wykonał prace, idiotka zleciła, idiota mąż zapłacił za widzimisie kobiety, i idiotka wprowadziła kundle do DOMU tfu wiocha a nawet nie na wioskach kundel w budzie już nie te czasy ze obora w domu była ;P, noi kończąc idiotka mało inteligenta chciała się popisać i jej mózg nie ogarnia że pie**olnie ... Idiotka jak ch*j
Jakoś nie widzę tych idiotów zrywających azbest, podcierających dupę niedołężnym starcom, szorujących cebule na zmywaku, zapierdalających całe życie i nie mających nic swojego. Dziwnym trafem ta idiotka i praktycznie wszyscy w USA żyją na nieporównywalnie wyższym poziomie niż ty
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów