18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Nieoszlifowany diament brudnego ulicznego rapu, znany głównie z pisania ambitnych tekstów dla Borixona, Mc Zby-choo, w klipie z kaszlącymi panienkami oraz gościnnie występującą jebliwą małolatką, promują nowy album "delirium"

audycja zawiera lokowanie produktów.

raz, dwa, trzy - Baba Jägermeister patrzy.
Zgłoś
maksymilian45 2015-06-28, 6:06 139
Zgłoś
mateusos 2015-06-28, 6:20 40
Nie wiem czy sie smiac czy plakac jak widze takich 3 debili.
Zgłoś
M................s 2015-06-28, 13:33 9
Pan wchodzi na Pętle, tłusto jak bentej
Zgłoś
S................i 2015-06-28, 18:48 3
GimbProject, nie polecam.
Zgłoś
Magicalan 2015-06-29, 1:25 1
Wszyscy siebie warci Ja pierdolę

"Boże, broń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami sam sobie poradzę"
Zgłoś
~Imperator 2015-06-29, 7:15 4
Rap jest dla pedzi
Zgłoś
bosslolkowy 2015-06-29, 11:30 24
@up. Nie słucham rapu, ale na sadolu ogólnie wszystko jest dla pedzi. Piłka dla pedzi, siłownia dla pedzi, MMA dla pedzi, Metal dla pedzi, techno dla pedzi...kurwa wszystko
Zgłoś
manta2009 2015-06-29, 11:50 15
@up bo prawdziwy sadol słucha i akceptuje tylko to co sam sobie zaśpiewa
Zgłoś
Necrophilus 2015-06-29, 11:58
He he he...??
Zgłoś
ska 2015-06-29, 12:05 2
Syf gówno chujnia szkoda czasu
Zgłoś
czarnykun 2015-06-29, 12:22 1
Jak te malolaty chca zarabiac na takich filmikach to radzilbym im nie smiac z tego Zbycha tylko ; poki zyja na mamusiach ; nabierac masy, zeby miec sile z tym Zbychem wojowac o dwa zlote z wozka pozostawionego pod biedronka
Zgłoś
p................j 2015-06-29, 12:23 2
manta2009 spiewanie jest dla pedzi
Zgłoś
Mom and Death 2015-06-29, 12:25 14

Zgłoś
Promek 2015-06-29, 12:28
@up ziom z mojego miasta ZG niestety juz go nie ma, a pomimo tego ze zulik bardzo pozytywny koles
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów