📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
widac ze szmaciarz z antify, zakryty ryj i nieinteligentne spojrzenie.
to we francji zwykły reporter musi już mieć kask, zapomniałem
lewacy, faszyści albo inżynierowie w pochodzie
elfis napisał/a:
to we francji zwykły reporter musi już mieć kask, zapomniałem
Anna Baranova korespondentka telewizji RT (dawniej Russia Today) - propagandowej tuby Kremla służącej
do urabiania obywateli krajów wpływowych na Zachodzie.
do urabiania obywateli krajów wpływowych na Zachodzie.
To to już nie jest Russia Today?
Alonso napisał/a:
Dostała w łeb za kurwienie się w ruskiej telewizji propagandowej.
1. a która telewizja nie jest propagandowa?
2. jeśli popierasz bicie kobiet przez śmieci z antify, jesteś równorzędnym śmieciem
DużyKutas napisał/a:
Antifa to komunizm.
Skoro Antifa to komunizm, to dlaczego wyborcy i sympatycy pis tak na nich plują? Przecież to dla nich sami swoi. Chyba, że chodzi jedynie o zwalczanie konkurencji.
AleDlaczego pomimo, że systemy te były podobne, to walczyły między sobą na tej samej zasadzie co dwaj gangsterzy z getta: miejsce (wg obu ustrojów) jest tylko dla jednego.
A sympatycy PiS jak widać nie lubią komuchów, więc na nich plują. Nie oni jedni, nawet rząd federalny USA za Obamy zakwalifikował antife jako organizację terrorystyczną ("domestic terrorist"). Tak że tego, wiesz... Nie bronisz terrorystów, co?
A sympatycy PiS jak widać nie lubią komuchów, więc na nich plują. Nie oni jedni, nawet rząd federalny USA za Obamy zakwalifikował antife jako organizację terrorystyczną ("domestic terrorist"). Tak że tego, wiesz... Nie bronisz terrorystów, co?
Timitum,
Coś bym ci odpisał, ale znowu będziesz płakał, że to nie wynika z tego co napisałeś także
Coś bym ci odpisał, ale znowu będziesz płakał, że to nie wynika z tego co napisałeś także
AleDlaczego, wrzut na poziomie przedszkolaka. Nie zapomnij się obrazić znowu
jeśli ta baba to troll, to powinni ją wyruchać i skopać po dupie,
oczywiście bez świadków,
bo ten nagrany incydent wygląda jak prowokacja
a nie ma lepszego prowokatora
niż, żyd, rusek, zieloni
oczywiście bez świadków,
bo ten nagrany incydent wygląda jak prowokacja
a nie ma lepszego prowokatora
niż, żyd, rusek, zieloni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów