Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
- był Stańczykiem, obecnie na emeryturze, umiera na raka krtani
- jest kibicem LECUI BUDAPESZT
- cygańskie (kolczyki) nasienie (zostawione na pamiątkę na mordzie)
- wraca z manifestacji LGBT, ale (o czym świadczą tatuaże) jest po prostu cwelem
- wyznawcy jebanej boecji podbili mu oko za nieudany pentagram na czole
Dobrze rozumuję?
Aha, zegarek pewnie kradziony...
Gdyby nikt nie śmiecił to by nie było sprzątaczy
Za gówniarza jak pojawiały się pierwsze w Polsce hipermarkety to ojciec nigdy nie odstawiał wózka. Pytałem go dlaczego tego nie robi a on mówił "jakby każdy odstawiał to by ludzie pracy nie mieli".
Wtedy wydawało mi się to dziwne ale zasadniczo miał rację.
Twój starszy to musiał być dzbanem dopiero.
Gdyby nikt nie śmiecił to by nie było sprzątaczy
Za gówniarza jak pojawiały się pierwsze w Polsce hipermarkety to ojciec nigdy nie odstawiał wózka. Pytałem go dlaczego tego nie robi a on mówił "jakby każdy odstawiał to by ludzie pracy nie mieli".
Wtedy wydawało mi się to dziwne ale zasadniczo miał rację.
Zgodnie z tą zasadą nie należy sprzątać gówien po swoim psie, bo sprzątacze chodników są od tego. Tak mi kiedyś powiedziała jedna paniusia, co nie sprząta dużych, ciepłych gówien po swoim basiorze. Od tamtej pory nie mówię jej dzień dobry, tylko pierdzę przechodząc.
czarną ma skórę ten nasz koleżka.
Uczy się pilnie przez całe ranki
Ze swej murzyńskiej pierwszej czytanki.
A gdy do domu ze szkoły wraca,
Psoci, figluje - to jego praca.
Aż mama krzyczy: "Bambo, łobuzie!''
A Bambo czarną nadyma buzię.
Mama powiada:"Napij się mleka"
A on na drzewo mamie ucieka.
Mama powiada :"Chodź do kąpieli",
A on się boi że się wybieli.
Lecz mama kocha swojego synka.
Bo dobry chłopak z tego murzynka.
Szkoda że Bambo czarny , wesoły
nie chodzi razem z nami do szkoły.
Zgodnie z tą zasadą nie należy sprzątać gówien po swoim psie, bo sprzątacze chodników są od tego. Tak mi kiedyś powiedziała jedna paniusia, co nie sprząta dużych, ciepłych gówien po swoim basiorze. Od tamtej pory nie mówię jej dzień dobry, tylko pierdzę przechodząc.
Tego nie powiedziałem niemniej jedno to przepisy, drugie rzeczywistość, nie wierzę, że w kraju rzuca się od tak puszkę (czy butelkę) na chodnik każda paniusia sprząta gówno swojego Yorka...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów