Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
by nie śmiecił to by nie zarobił
Gdyby nikt nie śmiecił to by nie było sprzątaczy
Za gówniarza jak pojawiały się pierwsze w Polsce hipermarkety to ojciec nigdy nie odstawiał wózka. Pytałem go dlaczego tego nie robi a on mówił "jakby każdy odstawiał to by ludzie pracy nie mieli".
Wtedy wydawało mi się to dziwne ale zasadniczo miał rację.
W Ottawie lewactwo wpadło na genialny pomysł by imigranci nabrali wiecej ogłady ulokowali ich w okolicach uniwersyteckiego mistaeczka, w efekcie czego wszystcy ubezpieczyli samochody. Dzicz oczywiście się nie ucywilizowała
Za gówniarza jak pojawiały się pierwsze w Polsce hipermarkety to ojciec nigdy nie odstawiał wózka. Pytałem go dlaczego tego nie robi a on mówił "jakby każdy odstawiał to by ludzie pracy nie mieli".
idąc Twoim krokiem myślenia powinniśmy podpalać budynki mieszkalne celem zapewnienia pracy: strażakom , architektom, budowlańcom, sprzedawcom i producentom materiałów budowlanych, a także: przewoźnikom, kierowcom, obsłudze stacji paliwa, rafineriom, no i wreszcie producentowi zapałek
Nie sprzątałby ulic to grabiłby liście, zamalowywał kutasy na elewacjach, kosił trawniki czy sprzątał psie gówna, pracy nie brakuje...
Proponuję zapoznać się z paradoksem szklarza
Przecież jesteś czarny i nie masz starego...
Velture, ładnie proszę, zacznij wrzucać nieco lepsze materiały, a nie przegląd bylejakości dnia...
Spoko.
Tylko jeden warunek. Co setny mój temat ty wrzucisz coś dobrego. Deal?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów