18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Wściekła małpa
~Velture • 2018-02-21, 9:53
Bambo dostał wkurwu podczas wypełniania prac społecznych i poczuł się wielce urażony. Nastepnie drugi z ogromną ilością melaniny w skórze postanowił wstawić się za kolegą z plemienia a potem sprawy się skomplikowały na niekorzyść białego.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nowynick 2018-02-21, 9:58 8
by nie śmiecił to by nie zarobił
Zgłoś
~Velture 2018-02-21, 10:02 6
nowynick napisał/a:

by nie śmiecił to by nie zarobił

Gdyby nikt nie śmiecił to by nie było sprzątaczy

Za gówniarza jak pojawiały się pierwsze w Polsce hipermarkety to ojciec nigdy nie odstawiał wózka. Pytałem go dlaczego tego nie robi a on mówił "jakby każdy odstawiał to by ludzie pracy nie mieli".

Wtedy wydawało mi się to dziwne ale zasadniczo miał rację.
Zgłoś
poligon6 2018-02-21, 10:10 6
Ubogacił go kulturowo, teraz bedzie bardziej czujny, moze mu nawet życie uratował.

W Ottawie lewactwo wpadło na genialny pomysł by imigranci nabrali wiecej ogłady ulokowali ich w okolicach uniwersyteckiego mistaeczka, w efekcie czego wszystcy ubezpieczyli samochody. Dzicz oczywiście się nie ucywilizowała
Zgłoś
adriano8908 2018-02-21, 10:10 1
Chlopakom nalezy sie nagana, nie przeszkadza się niewolnikom podczas wykonywania prac. Lecz za podniesienie reki na pana to jest sad, zyjemy przeciez w panstwie prawa.
Zgłoś
Red_Devil_1878 2018-02-21, 10:11 2
W pierwszej chwili myślałem, że wyjął tam tasak
Zgłoś
nowynick 2018-02-21, 10:14 46
Velture napisał/a:

Za gówniarza jak pojawiały się pierwsze w Polsce hipermarkety to ojciec nigdy nie odstawiał wózka. Pytałem go dlaczego tego nie robi a on mówił "jakby każdy odstawiał to by ludzie pracy nie mieli".

idąc Twoim krokiem myślenia powinniśmy podpalać budynki mieszkalne celem zapewnienia pracy: strażakom , architektom, budowlańcom, sprzedawcom i producentom materiałów budowlanych, a także: przewoźnikom, kierowcom, obsłudze stacji paliwa, rafineriom, no i wreszcie producentowi zapałek

Nie sprzątałby ulic to grabiłby liście, zamalowywał kutasy na elewacjach, kosił trawniki czy sprzątał psie gówna, pracy nie brakuje...
Zgłoś
ypierdalaj 2018-02-21, 10:28 16
Bardzo dobrze murzyn zrobił, że mu zajebał. Jak mnie takie pizdusie nieszanujące czyjejś pracy wkurwiają, to tego nie wyrażę słowami. Zapłacił słuszną cenę za dyshonor padając po pstryczku w nos. Mógł się jeszcze zesrać w gacie.
Zgłoś
-................- 2018-02-21, 10:36 9
Nie, wcale to nie jest ustawione... Szczególnie, że kamerzysta jest kilka metrów dalej, trzęsie kamerą jak podczas reportażu z lądowania w WTC, a główny bohater mówi prosto do mikrofonu, który chyba ma wpięty w klapę...
Zgłoś
k................s 2018-02-21, 10:41 12
Velture napisał/a:

Proponuję zapoznać się z paradoksem szklarza
Zgłoś
-................- 2018-02-21, 10:41
Velture, ładnie proszę, zacznij wrzucać nieco lepsze materiały, a nie przegląd bylejakości dnia...
Zgłoś
Cloverface 2018-02-21, 10:43 2
Velture napisał/a:

Przecież jesteś czarny i nie masz starego...
Zgłoś
~Velture 2018-02-21, 10:48
-_BrD_- napisał/a:

Velture, ładnie proszę, zacznij wrzucać nieco lepsze materiały, a nie przegląd bylejakości dnia...

Spoko.
Tylko jeden warunek. Co setny mój temat ty wrzucisz coś dobrego. Deal?
Zgłoś
Zlewek 2018-02-21, 10:58 1
Zajebanie z laczka ma takie skutki? Czy szympans otrzymał level up?
Zgłoś
nowynick 2018-02-21, 11:06 3
Velture napisał/a:

Spoko.
Tylko jeden warunek. Co setny mój temat ty wrzucisz coś dobrego. Deal?

a skąd on Ci wytrzaśnie 3 dobre materiały dziennie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem