Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chętnie posłucham na 200 watt, mocy nominalnej
Druga była szefowa (pani prezes) w firmie, w której pracowałem. Uzależnione od tłuszczu i cukru grube babsko, które zostawił mąż, bo miał dość roszczeniowego kaszalota.
Lżyła ludzi, pozakładała im podsłuchy w telefonach służbowych, skłócała kogo się tylko dało, pozatrudniała swoich znajomych, których wyjebali z innych firm, w tym jedną dziewczynę leczącą się psychiatrycznie zrobiła kierownikiem księgowości. W końcu niemal doprowadziła spółkę do bankructwa i właściciel wywalił ją i wszystkich tych pociotków. Użył słów : wypierdalać i nie wracać
Dlatego podstawa wszelkich związków, to znaleźć sobie kobietę zrównoważoną !!! (taką też znalazłem
A takie popierdolone szmaty należy zostawić im samym i nie dawać się nabrać na łatwe ruchanie. Niech zostaną lesbami i se kupią kota.
Miałem przez 4 lata pierdolniętą żonę, tłukła naszego syna, żeby pokazać, jakim jestem złym ojcem. Skończyło się rozwodem, a ona wróciła do swoich rodziców i dalej z nimi mieszka (nie przecięta pępowina).
Druga była szefowa (pani prezes) w firmie, w której pracowałem. Uzależnione od tłuszczu i cukru grube babsko, które zostawił mąż, bo miał dość roszczeniowego kaszalota.
Lżyła ludzi, pozakładała im podsłuchy w telefonach służbowych, skłócała kogo się tylko dało, pozatrudniała swoich znajomych, których wyjebali z innych firm, w tym jedną dziewczynę leczącą się psychiatrycznie zrobiła kierownikiem księgowości. W końcu niemal doprowadziła spółkę do bankructwa i właściciel wywalił ją i wszystkich tych pociotków. Użył słów : wypierdalać i nie wracać
Dlatego podstawa wszelkich związków, to znaleźć sobie kobietę zrównoważoną !!! (taką też znalazłem
A takie popierdolone szmaty należy zostawić im samym i nie dawać się nabrać na łatwe ruchanie. Niech zostaną lesbami i se kupią kota.
napiłbym się z Tobą piwa