📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Supermana się naoglądał, czy ki chuj? Zresztą, to bardziej wygląda na jakieś hinduskie zjebane święto, niż bijatykę..
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
styl na szczupaka w najpiekniejszym wydaniu
szczyl w 0:38 jaki giermek, siepnął typa i podał sprzęt, zapewne bratu, dobry pomocnik od małego szkolony na dobre rozróby
PGY napisał/a:
uwielbiam takich bohaterów jak ten w żółtych spodniach kozak kurwa
Tylko, że ten "kozak" (lub ktoś z jego bliskich) przed chwilą oberwał kamieniem od bohatera zasłaniającego się babami.
ach te równouprawnienie piękna sprawa szkoda ze nie ma go u nas
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów