Tak, to potwierdzone. Na koncie Andrzeja Strzelby na żydtubie znalazłem ten oto filmik. W komentarzach Pan Andrzej potwierdza, że trzecia część przygód ściekniętego węża jest w trakcie produkcji. Pozostaje cierpliwie czekać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Muszę ściągnąć pierwszą i drugą część tej trylogii. Wartka akcja, to co lubię.
Nareszcie, od premiery WPW i Sarniego Żniwa nie było nic ambitnego w polskiej kinematografii.
Shady_7 napisał/a:
Muszę ściągnąć pierwszą i drugą część tej trylogii. Wartka akcja, to co lubię.
Jedyne co musisz, to usunąć spacje
WPW - youtube. com/watch?v=zAO7hKDMIEw
Sarnie żniwo - youtube. com/watch?v=v7zhYoZPVzk
Cytat:
Nareszcie, od premiery WPW i Sarniego Żniwa nie było nic ambitnego w polskiej kinematografii.
Czekając na premierę WPW III, polecam obejrzeć: youtube. com/watch?v=_N9EIJhGatw&feature=bf_next&list=SP5322EC7F24533EC9
Shady_7 napisał/a:
dziękuję Janusz, zabieram się za oglądanie.
Takiemu to dobrze. A inni muszą w pracy siedzieć. Chociaż jak widać, to szczególnie się nie przemęczam
Janusz~ napisał/a:
Takiemu to dobrze. A inni muszą w pracy siedzieć. Chociaż jak widać, to szczególnie się nie przemęczam
Ja również w pracy jestem, do 15... ale tak genialnie trafiłem z robotą że mogę sobie pozwolić na przesiadywanie przy laptopie ;p
Ich produkcje są specyficzne, choć fakt Kapitan Bomba w wersji kinowej na początku do ok 15 min był genialny później nic szczególnego aż do końca. Odcinki na yewtubie od roku z nasileniem na ostatnią połowę hmm... istna sinusoida raz dobry, a raz dno. Szkoda.
i widzimy tutaj, że nie potrzeba armi kaskaderów, aby stworzyć kinowy hit
Panowie panowie!!
Przyjrzyjcie się, to nie jest WPW III tylko Kapitan Bomba w wersji filmowej. Choćby LPG skup palet, lub ten cyborg (Bazar - kto oglądał K200V ten wie o którego chodzi) toż to przecież jest Mkbewe z chujowym działkiem i pirackim windowsem 97. Aczkolwiek nie szukałem nigdzie w necie, i być może (jeśli znalazłeś to na kanale Bartka W.) po prostu WPW III będzie powiązane z fabułą KB.
Przyjrzyjcie się, to nie jest WPW III tylko Kapitan Bomba w wersji filmowej. Choćby LPG skup palet, lub ten cyborg (Bazar - kto oglądał K200V ten wie o którego chodzi) toż to przecież jest Mkbewe z chujowym działkiem i pirackim windowsem 97. Aczkolwiek nie szukałem nigdzie w necie, i być może (jeśli znalazłeś to na kanale Bartka W.) po prostu WPW III będzie powiązane z fabułą KB.
kalosz90 napisał/a:
Panowie panowie!!
Toć napisałem, że znalezione na kanale astrzelba na żydtubie. To na bank jest Mkbewe (nie wiem jeszcze w której wersji, ale wygląda mi na Uno Duo Punto). Ale Kapitan Bomba to to raczej nie jest. Jak inaczej wytłumaczyć obecność Figo? Chociaż w sumie to cholera wie.
"Jak mówi stare rumuńskie przysłowie, jak ktoś przerwie bój, to go skaratuj!"
Na bank KAPITAN BOMBA ale nie Mkbewe, tylko Diabeł!
Diabeł powstał z poczciwego mkbewe który to chciał przywrócić ład w galaktyce (odc 71)
To Diabeł -ma chujowe działko metalową rękę i takie gówno metalowe na głowie z czerwonym okiem.
Diabeł powstał z poczciwego mkbewe który to chciał przywrócić ład w galaktyce (odc 71)
To Diabeł -ma chujowe działko metalową rękę i takie gówno metalowe na głowie z czerwonym okiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów