Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Pieski chcą się bawić. Nie wiem co Ci policjanci tacy nerwowi...
Tak mowi kazdy wlasciciel tych psow xD
To jest moja wielka pasja
Zgarniam kundla, po ulicy się pałęta
Obije go pałką, aż się z bólu zesra
Skóra lepiej zejdzie z padliny
Jak się do okładania przyłożymy
Trzeba go z sierści opalić
Trochę będzie w domu walić
Kundel będzie jeszcze skomleć
Trzeba więc go nożem dobić
Później skórę z pieska zedrzeć
Flaki z niego powyrywać
Truchło do wielkiego kotła wrzucić
I na wolnym ogniu smalec topić
Bo kiedy kundla się zaszlachtuje
To od razu człowiek lepiej się poczuje
Psy do uśpienia nigdy nie wiadomo co im strzeli do łba, moja 11 letnia chihuahua lekko szczerbata a tak potrafi ciachnąć w twarz jak się źle czuje
To szczur, a nie pies. Smalcu z tego nie ma. Kiedyś próbowałam kilka sztuk na raz wytapiać i chuja było. Więcej pracy, niż to warte.
To szczur, a nie pies. Smalcu z tego nie ma. Kiedyś próbowałam kilka sztuk na raz wytapiać i chuja było. Więcej pracy, niż to warte.
Nie dam jej przetopić na smalec, bo za drogo mnie kosztowało jej leczenie i żywienie przez te 11 lat
Czemu te pizdy policjanci od razu nie wpakowali w te psy całego magazynku...
To jest straż pożarna..
Dlaczego miłośnicy piesków nic w komentarzach nie poszczekają? Niecierpliwie czekamy na wasze pierdolenie.
Nie zesraj się. Pies intelektualnie jest jak dziecko. Jak oczekujesz od niego, że będzie się posługiwał takim samym zrozumieniem rzeczywistości jak Ty, to faktycznie, podobny poziom. Patrz co ludzie sobie robią od zwykłego codziennego skurwysyństwa po materiały z harda. Nic dziwnego, że ludzie bardziej współczują psu niż drugiemu człowiekowi. Sami sobie to załatwiliśmy jako gatunek.
Nie zesraj się. Pies intelektualnie jest jak dziecko. Jak oczekujesz od niego, że będzie się posługiwał takim samym zrozumieniem rzeczywistości jak Ty, to faktycznie, podobny poziom. Patrz co ludzie sobie robią od zwykłego codziennego skurwysyństwa po materiały z harda. Nic dziwnego, że ludzie bardziej współczują psu niż drugiemu człowiekowi. Sami sobie to załatwiliśmy jako gatunek.
A już się bałem, że nie przeczytam takich debilnych wynurzeń.
A już się bałem, że nie przeczytam takich debilnych wynurzeń.
A co tu jest głupiego? Stwierdzenie, że zwierzęta są durne i ocena ich w ludzkich kryteriach robi debila z oceniającego? Czy stwierdzenie, że ludzie są sami dla siebie pojebani dlatego panuje ogólna znieczulica? Chyba nie zrozumiałeś co czytasz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów