Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czemu te pizdy policjanci od razu nie wpakowali w te psy całego magazynku...
Ja się zastanawiam ile on tam tak leży a wszyscy się gapią...
Tak, jestem psiarzem. Od 30 lat mam jakiegoś psa (z drobnymi przerwami). Te trzy dekady posiadania czworonogów nauczyły mnie jednego - nigdy nie wiesz, czy i kiedy psu coś odpie**oli we łbie. Nie ma tu znaczenia wychowanie, tresura, czy dobre traktowanie. Praktycznie nigdy nie uderzyłem swojego psiaka, zawsze był nakarmiony, napojony, badany i leczony w razie potrzeby przez weterynarza, poddawany tresurze, integrowany w zabawie... Słowem - każdego z moich psów spokojnie moglibyście nazwać "ułożonym". I co? I gówno. Nie raz się zdarzyło, że któryś wpadł w "szał", ot, bez wyraźnego powodu. Kilka razy zostałem ugryziony, a rasy były różne, od kundelków przez owczarki niemieckie, bernardyny, na akbash dogach kończąc. Po prostu coś mu się nie spodobało, poczuł zagrożenie, albo ch*j jeden wie co i ugryzł... Kocham swoje psiaki, dbam o nie, wierzę im, ale nigdy nie ufam w 100%. Zawsze, nawet podczas najbardziej beztroskiej zabawy, pozostaje ten 1% nieufności. Historyjki, że "wszystko jest kwestią ułożenia i tresury" możecie sobie wsadzić głęboko w jelito grube, bo nigdy nie wiesz, co psu strzeli do głowy...
Sam wyjaśniłeś w tym tekście dlaczego psy cię gryzły.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów