18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mordawkubeł 2023-02-26, 21:23 1
Cazzy napisał/a:

Czemu te pizdy policjanci od razu nie wpakowali w te psy całego magazynku...

Ja się zastanawiam ile on tam tak leży a wszyscy się gapią...
Zgłoś
buer2008 2023-02-26, 22:14 1
Ten człowiek żyje. Typek siedzi w aucie i nagrywa, zamiast przynajmniej spróbować te kundle rozjechać tym samochodem. Powinni go zamknąć w celi z takimi psami.
Zgłoś
kubol 2023-02-26, 22:32
Kto tam wstawil to jebane cenzurowe kólko?
Zgłoś
Kurde26 2023-02-26, 22:44 1
Pies ma większą wartość niż czarny. Do murzyna od razu by strzelali a pieski odganiają. Ciekawe
Zgłoś
Kohei 2023-02-27, 0:36 1
Kurwa, dlaczego ci durnie puscili je samopas? zaraz zagryza kolejnego czlowieka. Powinni je natychmiast zatluc na miejscu.
Zgłoś
Apolityczny 2023-02-27, 0:56 2
Te psy były specjalnie selekcjonowane pod kątem agresji i zawziętości, słowem krzyżowano najbardziej agresywne osobniki, a z ich potomstwa wybierano najbardziej pojebane i zawzięte do kontynuacji linii. Rodowód tych piesków ponoć spalono, by nikt nie powtórzył "sukcesu" hodowcy i nie wyhodował bardziej zjebanego psa. Nie ma co się oszukiwać, że wychowaniem da się odmienić bestię, która zabijanie ma we krwi i nawet nie kontroluje swoich instynktów, gdy wpadnie w szał. Można jedynie minimalizować to ryzyko poprzez tresurę i zakładanie kagańca na tą brzydką mordę, ale wg mnie ta rasa, a raczej kundle w typie tej rasy i tym podobne powinny być zakazane, to tykająca bomba, której może w każdej chwili odpierdolić.
Zgłoś
Wombat212 2023-02-27, 1:37 4
Te pierdolone agresywne rasy powinny zostać zlikwidowane na całym globie
Zgłoś
JebacPiSForever 2023-02-27, 3:55
Szkoda psów, ale jak ktoś karmi je surowym mięsem lub tym co same złapią to zdiczeją . Skoro jak ludzią odpierdala to czemu psą miałóby nie.
Zgłoś
outline 2023-02-27, 12:25
Dlaczego oni nie zastrzelili tylko kurwa pookładali łopatą?
Zgłoś
Adae 2023-02-27, 16:58
Jakie pizdy, caly ten kraj zasluguje na bycie zezartym przez psy.
Zgłoś
mordka009 2023-02-28, 1:16
W murzyna to by za samo pokazanie faka wyjebali cały magazynek, ale do psa zagryzającego człowieka to już nie? Pojebany świat
Zgłoś
Rafao 2023-02-28, 15:46
Kominek1993 napisał/a:

Tak, jestem psiarzem. Od 30 lat mam jakiegoś psa (z drobnymi przerwami). Te trzy dekady posiadania czworonogów nauczyły mnie jednego - nigdy nie wiesz, czy i kiedy psu coś odpie**oli we łbie. Nie ma tu znaczenia wychowanie, tresura, czy dobre traktowanie. Praktycznie nigdy nie uderzyłem swojego psiaka, zawsze był nakarmiony, napojony, badany i leczony w razie potrzeby przez weterynarza, poddawany tresurze, integrowany w zabawie... Słowem - każdego z moich psów spokojnie moglibyście nazwać "ułożonym". I co? I gówno. Nie raz się zdarzyło, że któryś wpadł w "szał", ot, bez wyraźnego powodu. Kilka razy zostałem ugryziony, a rasy były różne, od kundelków przez owczarki niemieckie, bernardyny, na akbash dogach kończąc. Po prostu coś mu się nie spodobało, poczuł zagrożenie, albo ch*j jeden wie co i ugryzł... Kocham swoje psiaki, dbam o nie, wierzę im, ale nigdy nie ufam w 100%. Zawsze, nawet podczas najbardziej beztroskiej zabawy, pozostaje ten 1% nieufności. Historyjki, że "wszystko jest kwestią ułożenia i tresury" możecie sobie wsadzić głęboko w jelito grube, bo nigdy nie wiesz, co psu strzeli do głowy...

Sam wyjaśniłeś w tym tekście dlaczego psy cię gryzły.
Zgłoś
cloudbuster 2023-03-04, 4:28
Kominek1993, lat 29. "Od 30 lat mam jakiegoś psa..." xDDDDD
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem