📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Musze ją mieć
-keyshia-, to całkiem prawdopodbne, mówi o tym głębokie spojrzenie z 1:11 oraz to że na końcu w skrajnej desperacji wskakuje na szybe aby pokazać swoje narządy rozrodcze, tym samym zachęcić samca do stosnku... Ahhh te kobiety
Osobiście wątpię w to. Ona chce po prostu stępić swoje ząbki na czymś, a za oknem taki wielki ludzki kloc stoi, więc za wszelką cenę chce się do niego dostać.
I jak uważasz wyglądałoby to "tępienie ząbków"?
Ona warczy? Grucha?
Nie wiem jak w tym przypadku. Każdy gryzoń ma swoje ulubione miejsca do podgryzania, a tej wiewiórki nie znam.
Whiltierna napisał/a:
Ona warczy? Grucha?
Stawaim że to 2
-keyshia-, to co by pogryzł Pierwszy Gryzoń Sadistica?
Cthulhu, nie wiem musiałbyś go osobiście zapytać.
Wracając do filmiku, to całkiem ładna weranda.
Wracając do filmiku, to całkiem ładna weranda.
-keyshia- napisał/a:
Cthulhu, nie wiem musiałbyś go osobiście zapytać.
Ale jak to tak na PW? Odpisze mi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów