Boże kochany..... dlaczego takiego potwora nie potraktujesz tak samo.
Jednym z powodów może być to, że nie istnieje
To jakieś hindusy zajebane. Życie czyjeś jest mniej warte niż ich przekonania i co ludzie powiedzą. Do tego właśnie doprowadza religia i jebany zabobon. Pierdolone kocmołuchy.
To jakieś ***** zjebane. Życie czyjeś jest mniej warte niż ich przynależność do kraju i duma narodowa. Do tego właśnie doprowadza patriotyzm i myślenie, że mój kraj jest lepszy niż inne. Jebać ich.
To jakieś hindusy zajebane. Życie czyjeś jest mniej warte niż ich przekonania i co ludzie powiedzą. Do tego właśnie doprowadza religia i jebany zabobon. Pierdolone kocmołuchy.
Kiedy córuś nie ma wykształcenia, polotu, urody, czyli jest jakimś jebanym dopustem bożym, którego żeby się pozbyć musisz jeszcze dać posag jakiemuś frajerowi, a jedyna jej wartość to ten kawałek błony między nogami (a co się z tym wiąże dobre imię), to gdy ta córuś się puści, to tobie puszą nerwy.
To jakieś ***** zjebane. Życie czyjeś jest mniej warte niż ich przynależność do kraju i duma narodowa. Do tego właśnie doprowadza patriotyzm i myślenie, że mój kraj jest lepszy niż inne. Jebać ich.
O, żydek się odezwał. Naród osrany, kurwa jego mać.
Dokładnie tak. I taka patologia w różnym stopniu jest na całym świecie. Akurat wszędzie tam gdzie ktoś sobie ujebie istnienie boga...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów