📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
multikill
Up
a może miał jedną kule i całą wielką rodzinę do wykarmienia? Inna sprawa, że doczyścić z ziemi i trotylu to te mięso będzie ciężko...
a może miał jedną kule i całą wielką rodzinę do wykarmienia? Inna sprawa, że doczyścić z ziemi i trotylu to te mięso będzie ciężko...
Ale... Po co? Rozumiem na rynku takie coś,żeby skurwiałe gołębie rozsmarować po budynkach,ale tutaj nie widzę w tym sensu.
No jak to po co... zeby zamiescic filmik w internecie z tepa morda amerykanca a pozniej wylapac 10 lat...
No i gruby chuj im w dupe...
No i gruby chuj im w dupe...
Bo to też są według nich szkodniki. Robi się z tego plaga i trzeba jak najskuteczniej wytłuc jak największą ilość. Chociaż to mi wygląda bardziej na zabawę "rednecków".
MotoGdynia napisał/a:
Eeee, ale po co ?
Zabijanie dla przyjemności to nie sadyzm tylko debilizm.
Czyli kurwa zabijanie z przymusu to sadyzm? Przeczytaj 10 razy co napisałeś, jebnij się w łeb i nie pisz więcej.
MotoGdynia napisał/a:
Eeee, ale po co ?
Zabijanie dla przyjemności to nie sadyzm tylko debilizm.
Jesteś debilem czy to taka prowokacja?
Zaczyna się
Ktoś tu chyba pomylił portale... Dla krakowian gołębie to szkodniki, dla Australijczyków króliczki, a niektórzy z powyższych woleliby prędzej zaadoptować te wszystkie milutkie króliczki i żyć w swoim wielkim futerkowym świecie. Dla niektórych za to te świnie(?) są szkodnikami i fajnie popatrzeć jak wypierdalają w kosmos z kawałkach nie mniejszych niż mój penis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów