będziesz pruta.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ja tam wolę Cipko wóz z Kill Bill
I wez podwiez mamę takim autem do pracy.
ehh Sosnowiec i wszystko jasne.... Dla mnie między tą czarną dziurą co nazywają Sosnowcem a GOP-em powinna być granica z polem minowym, fosą i płotem na wys min 5 metrów.
W takim małym aucie nawet kadłubki by miały problem się pruć
A dla mnie jesteś ślunskim zjebem, co się spina... Ślunsk to dopiero brud, smród, ubóstwo, chorzów, cygany i ogólna patologia
Nie sądziłem, że takie coś znajdzie się na sadolu
gemini2009 napisał/a:
ehh Sosnowiec i wszystko jasne.... Dla mnie między tą czarną dziurą co nazywają Sosnowcem a GOP-em powinna być granica z polem minowym, fosą i płotem na wys min 5 metrów.
A dla mnie jesteś ślunskim zjebem, co się spina... Ślunsk to dopiero brud, smród, ubóstwo, chorzów, cygany i ogólna patologia
Sklej, Ty kurwa na Śląsku nie byłeś....sosnowiecki przykurw -_-
Śląski jest jednym z najbogatszych rejonów Polski, nie mówiąc o infrastrukturze
Pomyśl zanim coś powiesz buraku
No comment
Śląski jest jednym z najbogatszych rejonów Polski, nie mówiąc o infrastrukturze
Pomyśl zanim coś powiesz buraku
No comment
~Sklej napisał/a:
Kurwa tak się składa, że znam ówczesnego właściciela tego pojazdu O.o
Nie sądziłem, że takie coś znajdzie się na sadolu
Ty, kurwa jesteś z pod Ukrainy i co tam robisz??
Przemycasz fajki i tyle, a na Śląsku jest zajebiście robota by się znalazła nawet dla takiego chuja jak ty.
Misza123 napisał/a:
Bo nawet po POLSKU nie potraficie.
Zyjemy w wolnym kraju wiec kazdy moze z siebie zrobic idiote.
gemini2009 napisał/a:
Chyba kolegę odwiedził ten jebakowóz z Sosnowca, że ma taki uraz
mejdi napisał/a:
angel, to ze nie wstawia polskich znakow oznacza ze nie potrafi pisac po polsku? ~~
"po Niemiecku" piszemy małą literą,więc tak,nie potrafi pisać po polsku. Z sosnowca jest przecież to na chuj się dziwić? Tylko tam takie zjeby mogą mieszkać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów