będziesz pruta.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tam wolę Cipko wóz z Kill Bill
I wez podwiez mamę takim autem do pracy.
ehh Sosnowiec i wszystko jasne.... Dla mnie między tą czarną dziurą co nazywają Sosnowcem a GOP-em powinna być granica z polem minowym, fosą i płotem na wys min 5 metrów.
Kurwa tak się składa, że znam ówczesnego właściciela tego pojazdu O.o
Nie sądziłem, że takie coś znajdzie się na sadolu
A dla mnie jesteś ślunskim zjebem, co się spina... Ślunsk to dopiero brud, smród, ubóstwo, chorzów, cygany i ogólna patologia
gemini2009 napisał/a:
ehh Sosnowiec i wszystko jasne.... Dla mnie między tą czarną dziurą co nazywają Sosnowcem a GOP-em powinna być granica z polem minowym, fosą i płotem na wys min 5 metrów.
A dla mnie jesteś ślunskim zjebem, co się spina... Ślunsk to dopiero brud, smród, ubóstwo, chorzów, cygany i ogólna patologia
Sklej, Ty kurwa na Śląsku nie byłeś....sosnowiecki przykurw -_-
Śląski jest jednym z najbogatszych rejonów Polski, nie mówiąc o infrastrukturze
Pomyśl zanim coś powiesz buraku
No comment
Śląski jest jednym z najbogatszych rejonów Polski, nie mówiąc o infrastrukturze
Pomyśl zanim coś powiesz buraku
No comment
~Sklej napisał/a:
Kurwa tak się składa, że znam ówczesnego właściciela tego pojazdu O.o
Ty, kurwa jesteś z pod Ukrainy i co tam robisz??
Przemycasz fajki i tyle, a na Śląsku jest zajebiście robota by się znalazła nawet dla takiego chuja jak ty.
angel, to ze nie wstawia polskich znakow oznacza ze nie potrafi pisac po polsku? ~~
gemini2009 napisał/a:
Chyba kolegę odwiedził ten jebakowóz z Sosnowca, że ma taki uraz
mejdi napisał/a:
angel, to ze nie wstawia polskich znakow oznacza ze nie potrafi pisac po polsku? ~~
"po Niemiecku" piszemy małą literą,więc tak,nie potrafi pisać po polsku. Z sosnowca jest przecież to na chuj się dziwić? Tylko tam takie zjeby mogą mieszkać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów