Zresztą ją samą ta wpadka rozśmieszyła, bo zamieściła ją na Insta.
instagram.com/lenamahfouf/
fajna szmata i do tego głupia. IDEALNY materiał na ruchanie w każdą dziurę
Ty jesteś IDEALNY na ruchanie przez czarnych pedałów, a bohaterka filmiku mogłaby na ciebie jedynie SPLUNĄĆ.
Tylko na nią spojrzysz i od razu widzisz, że to nie jest zwykła kobieta, ale jakaś gwiazda i faktycznie. 2,5 MILIONA fanów na Instagramie.
Ty jesteś IDEALNY na ruchanie przez czarnych pedałów, a bohaterka filmiku mogłaby na ciebie jedynie SPLUNĄĆ.
już się wyszczekałeś ? Jeśli jedyne co Ci przyszło do głowy to wizja ruchania kogokolwiek przez czarnych pedałów to musisz mieć jakąś traumę z dzieciństwa. Obraziłem jakąś twoją idolke z instagrama ? hahaha kurwa nawet mi cie nie żal pizdo
Tylko na nią spojrzysz i od razu widzisz, że to nie jest zwykła kobieta, ale jakaś gwiazda i faktycznie. 2,5 MILIONA fanów na Instagramie.
Aż sprawdziłem. Iga Świątek ma na Insta niecałe 400000 fanów. Jest to gwiazda sportu światowej klasy. A ta czym zasłynęła? Wypinaniem dupy i pokazywaniem cycków. Oj... Przepraszam. Nie da się pokazać czegoś, czego się nie ma. Ale niestety tak dział współczesny świat. Ludzie wartościowi są zakrzykiwani przez umiejące się sprzedać miernoty.
Iga Świątek ma na Insta niecałe 400000 fanów. Jest to gwiazda sportu światowej klasy
Przed wygraniem turnieju miała chyba 30 tysięcy. Wzrosło jej ponad 10 KROTNIE. To ogromny sukces.
Jednak zobacz ile ma Lewandowski na Instagramie.
Tak w o ogóle to każdy może osiągać sukces tak jak chce i tak jak potrafi. Jednak to nikogo nie upoważnia do obrażania ludzi.
Liczy się charakter danej osoby. Dopóki nie jest to zła, głupia czy wstrętna osoba to szanuję ją bez względu na to w jaki sposób stała się sławna.
Wypinaniem dupy i pokazywaniem cycków. Oj... Przepraszam. Nie da się pokazać czegoś, czego się nie ma
Masz coś do kobiet, które wypinają tyłki na Instagramie czy pokazują trochę cycki?
Zresztą każda może to robić. Nie musi być jakoś hojnie obdarzona.
Ładniejsza będzie szczupła i młoda modelka o małych piersiach i tyłku, niż przeciętne babsko z wielką dupą i cyckami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów