📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa toż to Subaru Impreza STI. Prawie nie poznałem tego samochodu w tym kolorze, ale tego spojlera nie da się przegapić
małpa nigdy drzwi po ludzku nie otworzy....
Wyuczony przez lata praktyki ruch wybijania szyby butem. A tu psikus - tym razem szyba opuszczona!
@ Bakus1987 nie mogłeś się skupić na kolorze samochodu bo skupiałeś się na kolorze skóry tego człowieka
nie opanował jeszcze sztuki otwierania drzwi
On dopiero zaczyna. Pierw wchodzi na luzie do auta przez szybę. Następnym krokiem będzie schowanie się do pudełka zapałek. Nielegalny imigrant jak się patrzy.
Kiedyś jak powiedziałem do mojego psa - "DO BUDY" to też tak szybko i sprawnie wlazł do niej.
"mudzin", "małpa" a pewnie połowa zgromadzonych lubi takie chujowe, błyszczące, głośne autka i chętnie jak taki czarnuszek popierdala z basem pod kopułą
Tam to w ogóle szpanem jest mieć okno ...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów