No jak to się mogło stać?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Błędnie obliczył trajektorię. Nie skordynował swego skoku do prędkości autobusu do którego chciał wskoczyć oraz prędkości cofającego autobusu nr dwa.
Inżynier przejebał test na życie.
Inżynier przejebał test na życie.
Dziwna sprawa, wygląda jak facet a zachowuje się jak baba.
PsychoAntysyjonista napisał/a:
To jest właśnie ten postępowy świat. Nawet tego już nie możesz być pewny.
PsychoAntysyjonista napisał/a:
To wygląda na indie/pakistan. Tam 80% ludności to tępe, niepiśmienne ameby srające na ulicy i mające wyjebane na życie swoje czy innych. Na swoje oczywiście nie specjalnie, tylko przez wrodzony niedorozwój umysłowy i gówniane warunki, w których przyszło im wegetować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów