📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
1250 to pojemność mam rozumieć?
Kumpel MZ 150 miał podobną sytuacje, tyle że on jechał ok 60 km/h i postawił ją na "świecy". Wypadł cały przód, efekt złamany bark, nos i ręka, plus mnóstwo otarć i 8 szwów na głowie.
Mam nadzieję że skurwiel złamał kręgosłup. Może nie rusza mnie krzywda wyrządzana ludziom, ale krzywda wyrządzana POLSKIEMU sprzętowi, to krzywda wyrządzona narodowi Polskiemu... Tego już kurwa nie będzie, a te jełopy dorzynają pozostałości po Polsce. Ja już tego kraju już nie nazywam Rzeczpospolitą, a poplątaniem narodu Niemieckiego z rosyjskim. Dziwię się że rząd jeszcze nie zmienił flagi.
1250 koni...
i jeden osioł
~Au sza la la la ~nie mam pieniędzy
i jeden osioł
Nagrywane chujem
Ale pierdolicie smęty.Stać go na taki to szaleje na takim i kij Wam do tego czy rozpieprzy to w drobny mak czy nie.Nie przesadzajcie,to nie Junak ,żeby chuchać i dmuchać w na każdy dekielek..
Akcja cały czas trzyma w napięciu, a końcówka to istny majstersztyk. Piwko.
Bolek1993 napisał:
Pierwsze, co mi sie skojarzylo po przeczytaniu:
Sorry
Cytat:
Moc Robi swoje
Pierwsze, co mi sie skojarzylo po przeczytaniu:
Sorry
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów