📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
O kurwa finał mnie rozjebał. Już myślałem że nie dam piwa.
@ autor. Tak masz racje to ta moc spowodowała urwanie koła.
@ autor. Tak masz racje to ta moc spowodowała urwanie koła.
bgc.bonus napisał/a:
Chyba chodziło o WSK 125 ;p. Ale piwko leci
125 to zmyłka kto jezdzil WSK to wie ile naprawde ma mocy
O skurwysyn!; za wueske zawsze piwo, ale to już jest mistrzostwo: ) dzięki za poprawę chujowego dnia!
hujowo dlugie akcja od 0:45
I co nam dzisiaj pozostało z polskiej motoryzacji? Przynajmniej dawniej były WSK-i, WFM-ki, Junaki, SHL-ki, Komarki, a teraz wszędzie pierdzące plastikowe skutery. Tak więc za niszczenie oraz wsiurski tJuniNG takiej maszyny jak WSK-a, która bądź co bądź, jest już dzisiaj rzadko spotykana i należy o te motocykle dbać, piwa NIE DAM!
Nie rozumiem toku rozumowania takich ludzi, kupi wsk i 'przerobi ją na crossa'. Z gówna bata się nie ukręci, a za seryjną wsk teraz można dobre pieniądze wziąć.
Zawsze mam ból dupy jak widzę takich kasztanów, którzy niszczą taki sprzęt. Człowiek potem chce kupić taką wsk czy inny sprzęt z epoki to nie ma szans bo albo ceny konkretne albo złom. Znam takich którzy przez dzień dorzynają po lasach fajnego poldolota albo malucha a wieczorem zasiadają przed kompem i wypisują jakie te stare sprzęty piękne i jak ich już mało zostało. Za dewastację motocykla nie ma i nie będzie piwa !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów