18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Wślizg
Barnellini • 2020-06-27, 15:46
Naoglądał się Messich i zrobił żart koledze. Musi jeszcze dopracować kilka szczegółów

Fuck lefties!!!
Zgłoś
nwonigers 2020-06-27, 15:48 35
tacy koledzy to skarb
Zgłoś
dżonyłojlker 2020-06-27, 15:48 7
No, takie żarty to ja rozumiem

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Halman 2020-06-27, 15:50 3
Barnellini napisał/a:

Naoglądał się Messich

Czego się naoglądał?
Zgłoś
Barnellini 2020-06-27, 15:55 17
Halman napisał/a:

Czego się naoglądał?

Jestem pewien, że jak dam Ci trochę czasu to w końcu na to wpadniesz. Będziesz miał łamigłówkę na sobotę. Nie dziękuj

Fuck lefties!!!
Zgłoś
Halman 2020-06-27, 16:00
Barnellini napisał/a:

Jestem pewien, że jak dam Ci trochę czasu to w końcu na to wpadniesz. Będziesz miał łamigłówkę na sobotę. Nie dziękuj

nie wiem i nie chcę wiedzieć co ta za kryptodewiacja...
Zgłoś
nwonigers 2020-06-27, 16:21 9
~Halman napisał/a:

nie wiem i nie chcę wiedzieć co ta za kryptodewiacja...

rozumiem ze jaranie sie pilka nozna i pedalstwem to pilka i chuj, ALE zeby messiego nie znac to trzeba siedziec to ty chyba pod kocem 10 lat siedzisz i nie wychylasz glowy. ja np nie ogladam tenisa czy nba a i tak znam najlepszych w tej dyscyplinie. wszedzie nas bombarduja tymi gwiazdkami.
Zgłoś
Wełzew 2020-06-27, 16:25 1
nwonigers napisał/a:

rozumiem ze jaranie sie pilka nozna i pedalstwem to pilka i ch*j, ALE zeby messiego nie znac to trzeba siedziec to ty chyba pod kocem 10 lat siedzisz i nie wychylasz glowy. ja np nie ogladam tenisa czy nba a i tak znam najlepszych w tej dyscyplinie. wszedzie nas bombarduja tymi gwiazdkami.

Halmen i jego perfekcjonizm.
Zgłoś
Halman 2020-06-27, 16:27 1
nwonigers napisał/a:

ALE zeby messiego nie znac ...

wyobraź sobie że nie przeglądam serwisów sportowych, nie oglądam telewizji, mam wyłączone powiadomienia... Odcedzam ważne od gówna. Więc choćby był waszym królem to dla mnie nic nie znaczy.
Zgłoś
Barnellini 2020-06-27, 16:46 3
Halman napisał/a:

wyobraź sobie że nie przeglądam serwisów sportowych, nie oglądam telewizji, mam wyłączone powiadomienia... Odcedzam ważne od gówna. Więc choćby był waszym królem to dla mnie nic nie znaczy.

Ale wiadomości jakieś widziałeś w ciągu ostatnich 10 lat? Bo mówią o nim nie tylko w serwisach sportowych. Czy oglądasz tylko stronki z popieprzonymi filmami?

Oczywistym jest, że doskonale wiesz kto to jest Messi tylko próbujesz jakoś wybrnąć z początkowego pytania.
To nic złego przyznać się do błędu

Pozdro

Fuck lefties!!!
Zgłoś
Halman 2020-06-27, 16:54 1
Barnellini napisał/a:

Oczywistym jest, że doskonale wiesz kto to jest Messi tylko próbujesz jakoś wybrnąć z początkowego pytania.
To nic złego przyznać się do błędu
Pozdro

Zgłoś
nwonigers 2020-06-27, 16:55 2
~Halman napisał/a:

skoro odcedzasz wazne od gowna to co tu robisz;d?
Zgłoś
Halman 2020-06-27, 16:56
nwonigers napisał/a:

skoro odcedzasz wazne od gowna to co tu robisz;d?

nie mecz sie z takimi pytaniami...
Zgłoś
pogromca_ignorantow 2020-06-27, 17:15 5
Człowiek skurwiel zawsze w formie.

Zgłoś
NataliaW 2020-06-27, 18:27 8
To chory umysłowo człowiek. Tamten dla rewanżu powinien mu obie nogi połamać. Dowcip to taki sam jak podejść od tyłu i komus młotkiem 5kg przyjebac, a potem zdziwienie... oooo jednak cos ci się stało.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów