📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Piłka to chociaż balon ma w środku xd
Nooo wadziłbym się. Wczoraj oglądałem ten mecz i muszę przyznać, że byłem dumny z Glika. Dostał w jaja piłką- wstał, dostał w mordę z buta- wstał. Twardy zawodnik.
Miał fuksa bo trafił w tors.
Popiełuszko88 napisał/a:
Miał fuksa bo trafił w tors.
Dokładnie, nie bramkarz pokazał super skilla, lecz napastnik ładnie spierdolił.
Kurwa szybki jestes ;p jeszcze mecz sie nie skonczyl a Ty juz akcje nakurwiasz ;p Panie weź mi Pan powiedz wynik koncowy to sobie mecz obstwie ;p
to nie forum Realu. W jednej kolejce najmocniejszych lig jest kilkanaście takich interwencji więc nie wiem co to tu robi.
jebać barcelone
Zacytuje tutaj klasyka ,,jaranie się piłką kopaną jest pedalskie"
markop4321 napisał/a:
Idź graj dalej w szachy.Zacytuje tutaj klasyka ,,jaranie się piłką kopaną jest pedalskie"
952 minuty bez straty gola, Huntelaar pokonał Ikera, ale i tak wyczyn wielki.
super fajnie, ale co mnie to obchodzi ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów