📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
ajax amsterdam zawsze był produkcją talentów. to samo dzieje się teraz z Luisem Suarezem.
Z wczorajszego meczu Championship Watford vs Leicester
Nie pierwszy raz w meczu tych drużyn zdarza się coś takiego:
sadistic.pl/watford-vs-leicester-fenomenalna-akcja-vt197788.htm
Nie pierwszy raz w meczu tych drużyn zdarza się coś takiego:
sadistic.pl/watford-vs-leicester-fenomenalna-akcja-vt197788.htm
Krakowia to stara kurwa, arka jebana jest, lecha trzeba pierdolić, Polską policję teżżż!!!!!
Jaranie sie piłką nożną to zwykłę pedalstwo
vulthoom napisał/a:
Krakowia to stara kurwa, arka jebana jest, lecha trzeba pierdolić, Polską policję teżżż!!!!!
Ty się najpierw naucz pisać, jamochłonie pierdolony.
Co mnie obchodzą jakieś dwa chujowe zespoły? Piłka nożna może być ciekawa na pewnym poziomie. Oglądanie takiego gówna jak nasza ekstra klasa nie mieści mi się w głowie.
wszystkie akcje przez zjebanych obrońców to nie jest dobry mecz to jest tragedia co oni odpierdalają
dosyć że lechitów maczetami nie zajebali w tym Krakowie
Komentator Andrzej Twardowski o tym czego brakuje Samuelowi Eto'o w jego karierze.
Jak dla mnie to temu czarnuchowi brakuje tylko klatki i właściciela
Jak dla mnie to temu czarnuchowi brakuje tylko klatki i właściciela
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów