📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Polaków pisz z dużej litery!! ludzie, nie uczyli was ortografii?
Prezentuje wam drodzy sadole materiał najpiękniejszych chwil w Polskim futbolu, które już chyba nie wrócą.. Amen
piwo za awatar INO RUCH łowcy żaboli oberschlesien
Ps filmu nawet nie oglądam gówno mnie to interesuje
Ps filmu nawet nie oglądam gówno mnie to interesuje
Bo kiedyś nasza reprezentacja grała w piłke nożną. Teraz gra w piłkę kopaną.
Zaraz zejdzie się masa ekspertów i hejterów, którzy będą próbować swoich sił w obrażaniu naszej reprezentacji, niestety prawda jest taka, że Ci właśnie hejterzy oraz eksperci, którzy najwięcej krzyczą nie potrafią grać nawet w futbol.
Raz na tydzień jeden z drugim zagra w "nogę", zrobi 3 zwody i myśli, że jest kurwa CR7 albo Messim...
Raz na tydzień jeden z drugim zagra w "nogę", zrobi 3 zwody i myśli, że jest kurwa CR7 albo Messim...
powinni puscic to w tv zamiast kolejnego meczu przeplaconych pechowcow
@asdf~
Niewiem czy wiesz ale wielu trenerow pilkarskich nie potrafi grac w pilke nozna a jakos zostal trenerami.
Niewiem czy wiesz ale wielu trenerow pilkarskich nie potrafi grac w pilke nozna a jakos zostal trenerami.
Ciekawe ile lat jeszcze ten sport w którym dostajemy regularny wpierdol na każdym froncie będzie uważany za "narodowy"?
Nie oglądam piłki nożnej. Ale dla niego warto. Takich goli nikt inny nie strzela.
nie lubie tego chuja ale musze przyznac..to co wyczynia na boisku jest niesamowite..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów