📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Za dzieciaka byłem fanem Van Nisterlooya, Litmanena... długo by wymieniać świetnych zawodników Jedni czarowali,drudzy byli twardsi od kutasa we wzwodzie np Roy Keane Jeszcze pare lat temu grali prawdziwi mężczyźni a nie te pizdeczki co dostaną w kopniaka lekkiego i robią przewroty w przód jak na wf-ie
Miał skurwiel to uderzenie, aż się sama morda uśmiecha.
Mówcie co chcecie, tamte czasy były najlepsze, gimbaza nie zrozumie. Futbol, muzyka, filmy robili dobre, pedałów i lesb było mniej, facet był facetem a kobietom we łbie sie nie pierdoliło tak jak teraz, paliwo i gaz w cenach rozsądnych. Oddałbym wszystko aby móc jeszcze raz to przeżyć
TheBarti93 napisał/a:
Nie przesadzajcie z tymi legendami.. Owszem wszyscy których wymieniliście to świetni piłkarze, ale grający już w czasach nowoczesnego futbolu, z planami żywieniowymi i tym całym zdrowym gównem. Pomyślcie o tym co wyprawiał George Best na następny dzień po melanżu na Londynie to przekonacie się kto był najlepszym piłkarzem w historii futbolu. Z całym szacunkiem dla Ibry, Ronaldo i Messiego wszyscy oni mogli mu wskoczyć na pindola.
Ronaldo był tylko jeden. Powinna być jakaś komisja patentowa na nazwiska, bo później świetny gracz kojarzony jest z jakąś cipką
Za dzieciaka każdy chciał być Ronaldo, Figo, Davidsem czy Maldini, a ja chciałem być jak Carlos i do upadłego ćwiczyłem wolne. Ech, gdzie te czasy...
Więc Cie oświecam. To nie forum o piłce nożnej tylko z czarnym humorem.
Fajną ma cipkę ta pani
Stary, dobry Pirlo.
A tak z innej beczki. Moderatorzy muszą mieć kupę roboty z tym przenoszeniem tematów do zbiorczych
A tak z innej beczki. Moderatorzy muszą mieć kupę roboty z tym przenoszeniem tematów do zbiorczych
"Tak się szczela." No, a piłka szła jak szczała. Ja pierdole.
tak sje pirze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów