📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Strzela debilu jebany.
Co wy kurwa nie powiecie, w RZYCIU bym nie pomyślał że pisze się przez rz Widzę, że polska inteligencja dostała internety.
świetnie, jedna taka akcja raz na rok. brawo.
sztirlic kirlic
ciekawe czy potem zeszmacił podłogę
ciekawe czy potem zeszmacił podłogę
Ten komentator i tak będzie mi się kojarzył z KSW (Kup Sobie Walkę). Tutaj jakoś mi nie pasuje..
xts napisał/a:
świetnie, jedna taka akcja raz na rok. brawo.
Świetnie, nie oglądasz ekstraklasy, ale wiesz najlepiej. Może grają padake, ale ładnych akcji jest więcej.
Jakoże mam tę przyjemność jeszcze kojarzyć 'Siedemnaście mgnień wiosny' i całe grube tomiszcza prl i postprlowskich wydawnictw z dowcipami pozwolę sobie skomentować:
Co ten Stirlitz robi w ekstraklasie?
Nie będzie 'pozdro dla kumatych' bo to gif dla patologii
Co ten Stirlitz robi w ekstraklasie?
Nie będzie 'pozdro dla kumatych' bo to gif dla patologii
@specodhec341
Właśnie niestety u nas jest problem z kibicami. Bo sam śpiewałem ostatnio gwiazda biała znak pedała, ale jak widzę taką bramę, to potrafię powiedzieć, że mi się podobała, nawet, gdyby wjebał ją mojej druzynie. Nie wszyscy to rozróżniają i dla nich zawsze Lech to bedzie chuj, Cracowia kurwa i tak dalej.
Właśnie niestety u nas jest problem z kibicami. Bo sam śpiewałem ostatnio gwiazda biała znak pedała, ale jak widzę taką bramę, to potrafię powiedzieć, że mi się podobała, nawet, gdyby wjebał ją mojej druzynie. Nie wszyscy to rozróżniają i dla nich zawsze Lech to bedzie chuj, Cracowia kurwa i tak dalej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów