18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tribal216 2012-07-05, 13:04
oby w przyszłym sezonie przybył na Wyspy zobaczymy jak sobie będzie radził
Zgłoś
Domb3k 2012-07-05, 13:12
To będzie kolejna gwiazdeczka jak Ronaldo, jak trafi na wyspy to po każdym meczu będzie płakał.
Zgłoś
bengorus 2012-07-05, 13:22
Tylko że ta "Kryśka" osiągnie więcej w 1 dzień niż ty w całym swoim zajebanym dechami życiu. A po drugie jak jest taki dobry to czemu nie zacznie grać w lepszych ligach, tylko gra z samymi parówami??
Zgłoś
szejq 2012-07-05, 14:09
@bengorus
Zacznie, zacznie, tylko, że Santos (jego obecny klub) nie chce sie go pozbywać. Z resztą on sam, też nie zamierza nigdzie odchodzić.

"A ja nie uważam, że transfer do Europy jest mi potrzebny. W piłce chodzi przede wszystkim o doświadczenie, a tego nabywa się z biegiem czasu. Zobaczcie, jak rozwinąłem się przez ostatnie trzy lata. I mogę nadal się rozwijać, grając w Santosie, ciężko trenując i starać się prowadzić klub do zwycięstw" - Neymar w wywiadzie dla Globo Esporte
Zgłoś
Shadow323 2012-07-05, 14:30
Mógłby grać w Polsce. Przynajmniej byśmy może coś osiągnęli...
Zgłoś
Lalo77 2012-07-09, 15:02 1
świetny refleks amerykańskiej bramkarki
Zgłoś
M................3 2012-07-15, 20:33

Macie swoją Barcelonkę.
Zgłoś
juki 2012-07-20, 2:16 8
Troche mu nie wyszlo

Zgłoś
C................1 2012-07-20, 3:39 1
Bo niektórzy się nadają tylko do podawania piłek
Zgłoś
Brind'amour 2012-07-20, 5:28
jemu i to nie wyszlo
Zgłoś
Bananek 2012-07-20, 7:11
Już pewnie nie żyje, bo to rosja przecież...
Zgłoś
Janusz~ 2012-07-20, 9:52
do kompletu sadistic.pl/wspaniale-akcje-w-pilce-noznej-pilka-nozna-zbiorczy-vt6322...
Zgłoś
Lewandziu 2012-07-22, 11:15 5
Czyli soczysty kopniak w jaja

Zgłoś
X................8 2012-07-22, 12:41 2
@UP

Było. Już raz go kopnął.
Zgłoś
Apollon 2012-07-22, 13:01
powinna być czerwona w końcu 2 razy go kopnął...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem