📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Po tym filmiku "Najlepszych piłkarzy świata" jest trzech
I co z tego, że umie czarować, jak w większości przypadków traci piłkę?
"Po tym filmiku "Najlepszych piłkarzy świata" jest trzech "
Nie ma czegos takiego jak najlepszy pilkarz swiata....A jesli juz to kto jest pozostala dwojka ? Bo chyba nie ci co sie nimi wszyscy na wyrost jaraja....
Najlepszy swiata to pojecie wzgledne, obaj nie wygrali z reprezentacja NIC, skoro sa tacy zajebisci to tam tez powinni sie wykazywac, a nie tylko w Realu / Barcelonie gdzie maja zajebistych partnerow ktorzy podaja "na nos" a oni zbieraja pochwaly. Osobiscie cenie tylko Portugalczyka bo nie ogranicza sie do trzymania pilki pol metra od nogi pozatym bardziej z postury przypomina pilkarza....
Podsumowujac - Jak ktorys z nich wygra Mundial, ME czy Copa America chociazby to bedzie tak mozna stwierdzic.....
A GENIALNYCH pilkarzy z ostatniego dziesieciolecia moge Ci wypisac 20, bo kazdy z nich mial to "cos" dla czego warto bylo ogladac mecze, teraz czar pryska i przynajmniej ja coraz bardziej niechetnie na to patrze.
1. Zidane
2. Ronaldo
3. Figo
4. Ronaldinho
5. Buffon
6. Casillias
7. van Nistelrooy
8. Henry
9. Zola
10. Inzaghi
11. Pirlo
12. Gattuso
13. Makelele
14. Ferdinand
15. Gerrard
16. Roberto Carlos
17. Vieira
18. Juninho
19. Rogerio Ceni
20. Maldini
To tylko 20 zawodnikow wymyslonych na szybko, kazdy zagral wiecej meczy niz ci ktorych Ty nazywasz Bogami Pilki, kazdy cos osiagnal, zapisal sie w historii, mial swoj styl
Ale i tak brawo za taki temat na tym portalu
Nie ma czegos takiego jak najlepszy pilkarz swiata....A jesli juz to kto jest pozostala dwojka ? Bo chyba nie ci co sie nimi wszyscy na wyrost jaraja....
Najlepszy swiata to pojecie wzgledne, obaj nie wygrali z reprezentacja NIC, skoro sa tacy zajebisci to tam tez powinni sie wykazywac, a nie tylko w Realu / Barcelonie gdzie maja zajebistych partnerow ktorzy podaja "na nos" a oni zbieraja pochwaly. Osobiscie cenie tylko Portugalczyka bo nie ogranicza sie do trzymania pilki pol metra od nogi pozatym bardziej z postury przypomina pilkarza....
Podsumowujac - Jak ktorys z nich wygra Mundial, ME czy Copa America chociazby to bedzie tak mozna stwierdzic.....
A GENIALNYCH pilkarzy z ostatniego dziesieciolecia moge Ci wypisac 20, bo kazdy z nich mial to "cos" dla czego warto bylo ogladac mecze, teraz czar pryska i przynajmniej ja coraz bardziej niechetnie na to patrze.
1. Zidane
2. Ronaldo
3. Figo
4. Ronaldinho
5. Buffon
6. Casillias
7. van Nistelrooy
8. Henry
9. Zola
10. Inzaghi
11. Pirlo
12. Gattuso
13. Makelele
14. Ferdinand
15. Gerrard
16. Roberto Carlos
17. Vieira
18. Juninho
19. Rogerio Ceni
20. Maldini
To tylko 20 zawodnikow wymyslonych na szybko, kazdy zagral wiecej meczy niz ci ktorych Ty nazywasz Bogami Pilki, kazdy cos osiagnal, zapisal sie w historii, mial swoj styl
Ale i tak brawo za taki temat na tym portalu
Piękna bramka Robbena. Strzelona co prawda na treningu, ale skill jest
P.S - Sorry, że tyle powtórek. Filmik nie mój, nie chciało mi się skracać
P.S - Sorry, że tyle powtórek. Filmik nie mój, nie chciało mi się skracać
eh ja tam za piłką nie przepadam, ale ten Roben, to jest spokrewniony z tym co Robura wynalazł?
Tym razem nie udawał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów