📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Fakt faktem,że faul był, bo atak wyprostowaną nogą, ale czy ja wiem czy na czerwień? Bądź co bądź trafił w piłkę.
Kurwa wstawka z Wasylem..aż mnie ciarki przeszły.
Kurwa wstawka z Wasylem..aż mnie ciarki przeszły.
@hejcior
Według przepisów sprzed 1999 roku tak. Obecnie w przepisach masz jak byk: "Użycie nieproporcjonalnej siły, która narażała przeciwnika na odniesienie poważnej kontuzji" (kontakt z piłką nieistotny) , czerwień jak najbardziej zasłużona a i nie zdziwiłbym się jeśli Glik dostanie dłuższe zawieszenie.
Według przepisów sprzed 1999 roku tak. Obecnie w przepisach masz jak byk: "Użycie nieproporcjonalnej siły, która narażała przeciwnika na odniesienie poważnej kontuzji" (kontakt z piłką nieistotny) , czerwień jak najbardziej zasłużona a i nie zdziwiłbym się jeśli Glik dostanie dłuższe zawieszenie.
i po huj coś takiego wstawiać ? przecież widać że to przypadek , ale kibice barcelońskiej kurwy muszą jak zawsze oczerniać piłkarzy Realu. Pepe to jeden z najlepszych obrońców na świecie , i tyle w temacie.
Na małpa miałaby być jednym z najlepszych obrońców na świecie?? Trochę mu brakuje umiejętności i inteligencji do Puyola czy Nesty. To zwykły boiskowy brutal, który idealnie pasuje do obecnego Realu, grającego ostro i agresywnie. Gdyby nie sędziowska ochrona dla wielkich klubów to w większości meczów Pepe siedziałby na ławce za kartki.
@up, no toć co chwilę siedzi... i nie na ławce, a na trybunach. Męska gra, a nie kurna dziecinada. Na podwórku jakoś się nie upadało od małego szturchnięcia czy nawet kopniaka, a od porządnej kosy
Krótki mix jednego z najlepszych meczów jakie widziałem
Finał Ligi Mistrzów z 2005 w Istambule - Liverpool vs Milan
Finał Ligi Mistrzów z 2005 w Istambule - Liverpool vs Milan
Zlatan słynie ze swojego agresywnego zachowania i bezpardonowych wejść, także i w meczu przeciwko Olympique Lyon pokazał na co go stać
Strzela ładne bramki, nie udaje jak Kryśka i Farcelona.... Że gra ostro?? Gitara (Viva Eric Cantona:D)
Ale bym na miejscu tego obrońcy go później wykosił, że by się złamał w pół chyba.
szejq napisał/a:
Że gra ostro?? Gitara
Jest różnica między ostrą grą, a byciem chujem. Drugi Pepe, kurwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów