📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Film przedstawia:
1) strzał życia T44
2) ślepego sędziego
3) [sarcasm] rasowego snajpera Schweiniego [/sarcasm]
1) strzał życia T44
2) ślepego sędziego
3) [sarcasm] rasowego snajpera Schweiniego [/sarcasm]
Z zaszczytem wrzucam tę kompilację goli ułożonych w chronologicznej kolejności. Dla mnie legenda nie tylko Manchesteru United ale i footballu
Enjoy
Wiem, że większość może się zawieść nie znajdując tu nic śmiesznego albo brutalnego, dlatego proszę mnie w tym nie uświadamiać hejtami
Enjoy
Wiem, że większość może się zawieść nie znajdując tu nic śmiesznego albo brutalnego, dlatego proszę mnie w tym nie uświadamiać hejtami
Bez całej aktorskiej otoczki, bez sapania, bez zbędnego gadania, to co w piłce najpiękniejsze czyli 100 brameczek 2012 roku:>
Wiedziałem że Ibrahimović będzie jako pierwszy. Nic dziwnego, ładnie wjebał.
Ogólnie się fajnie oglądało takie brameczki Piwko leci.
Ogólnie się fajnie oglądało takie brameczki Piwko leci.
To czego dokonal bramkarz rangersow po degradacji do 4 ligi szkockiej, zasluguje tylko na mizerne usmiechy
a co ci kurwa Boruc bucu zrobił? W życiu nie osiągniesz połowy tego co on.
Coś pięknego, jestem wielkim fanem Juve i coś takiego pięknie się ogląda.
Niektórzy mogą nie wiedzieć, ale Paul Pogba ma 19 lat...
Niektórzy mogą nie wiedzieć, ale Paul Pogba ma 19 lat...
Najlepszy obrońca na świecie i genialny kapitan!
zapomniałeś dodać: tępy angielski chuj!
zapomniałeś dodać: tępy angielski chuj!
Widzę jeszcze nikt nie wrzucił ale sądzę, że może to być nowy hit piłki nożnej .
Bardzo specyficzne wykonanie rzutu wolnego .
Ale jak jebany ładnie zagrał, wymierzył idealnie jak ma sie wyjebać przed piłeczkę
Ciekawe co na to rywale podczas takiego widoku,
Bardzo specyficzne wykonanie rzutu wolnego .
Ale jak jebany ładnie zagrał, wymierzył idealnie jak ma sie wyjebać przed piłeczkę
Ciekawe co na to rywale podczas takiego widoku,
Nie chciałbym żeby filmik wyleciał do dziury bez dna jaką jest zbiorczy, dlaczego?
Dla fanów piłki Varane powinien być znany, 19 latek dostał się do Real Madrytu m.in dzięki rekomendacji od samego wielkiego Zizou, jednak jego umiejętności są bardzo obiecujące jak na ten wiek.
Wczoraj Varane miał swój kolejny mecz w barwach Galaktycznych, jednak był to dla niego mecz nietypowy, mecz Gran Derbi.
Nie dosyć, że młodziutki piłkarz uratował drużynę przed stratą gola, popisał się wieloma czystymi wślizgami, wejściami, to jeszcze strzelił gola jako najmłodszy obcokrajowiec uczestniczący w Gran Derbi, a także został drugim obrońcą w historii, który strzelił gola dla Realu w swoim pierwszym Gran Derbi.
Dawka jego umiejętności z tego udanego dla Niego meczu można obejrzeć w poniższym filmiku:
Dla fanów piłki Varane powinien być znany, 19 latek dostał się do Real Madrytu m.in dzięki rekomendacji od samego wielkiego Zizou, jednak jego umiejętności są bardzo obiecujące jak na ten wiek.
Wczoraj Varane miał swój kolejny mecz w barwach Galaktycznych, jednak był to dla niego mecz nietypowy, mecz Gran Derbi.
Nie dosyć, że młodziutki piłkarz uratował drużynę przed stratą gola, popisał się wieloma czystymi wślizgami, wejściami, to jeszcze strzelił gola jako najmłodszy obcokrajowiec uczestniczący w Gran Derbi, a także został drugim obrońcą w historii, który strzelił gola dla Realu w swoim pierwszym Gran Derbi.
Dawka jego umiejętności z tego udanego dla Niego meczu można obejrzeć w poniższym filmiku:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów