18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:19
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
needsomefps 2013-05-08, 20:24 2
Niesamowita bramka z Ekwadorskiej ligi.
Zgłoś
zippedin 2013-05-08, 20:30
Tam to nawet bramki na leżąco zdobywają Nie to co u nas...

joł
Zgłoś
needsomefps 2013-05-08, 21:57
Brak słów.
Przeleciał przez całe boisko i.. łup!

Zgłoś
maro1959 2013-05-09, 21:05 9
Klasyczny hattrick naszego reprezentanta piłki nożnej Mierzejewskiego

Pierwsze 3 bramki jego. Ogólnie Trabzonspor wygrał z Sivvasporem 6:0.

I to skandowanie jego nazwiska z trybun "Nierzyjewski"

Bramki: 0:57, 2:30, 3:38

Jakość do kitu, ale rzadko się zdarza, żeby ktoś oprócz Lewandowskiego strzelał gole w Europie.
Zgłoś
Ptoon 2013-05-09, 21:11
Turcja to nie Europa, ale i tak piwo za ładny występ "Nierzyjewskiego".
Zgłoś
Inoquez 2013-05-09, 21:14 1
I teraz się zacznie na onetach interiach i innych shitach : Manchester i Ferguson pragnie mierzejewskiego u siebie, Murinho też ma na niego oko, a i sam rafa benitez nie pogardził by takim wzmocnieniem jednakże klopp chętnie zamieniłby trio z dortmundu. Gówno z tego bo na reprezentacje i tak sie to nie przekłada
Zgłoś
BlanX 2013-05-09, 21:56
Ściska się z ciapakami i czarnym,nie lubię go!
Zgłoś
S.A.S. 2013-05-12, 22:45 4
Może mało sadystyczne, lecz cieszy oko walka do końca i zaangażowanie piłkarzy.
Krótki wstęp:
Jest to półfinał pucharu anglii pomiędzy Watford-Leincester.
Watford w pierwszym meczu przegrało 1-0 u siebie. W drugim zaś do 94 minuty przegrywało 1-2, co dawało awans zespołowi Leincesteru(dla niewtajemniczonych, w czasie dwumeczu i w przypadku remisu z bramek zsumowanych z obu spotkań, te które zostały zdobyte na wyjeździe są liczone podwójnie)
a teraz juz zapraszam do seansu:

Gdy kogokolwiek to nie interesuje to niech scrolluje dalej, nikt tu do oglądania nie zmusza
Zgłoś
SadystycznyRoman 2013-05-12, 22:50
Mnie to interesuje i to bardzo, zajebisty mecz, uwielbiam takie mecze, nawet jeśli grają nieznane mi zespoły emocje są przednie.

Księciuniu, dajno dwa złote.
Zgłoś
rolerek 2013-05-14, 0:58 12
Człowiek który wprowadził rewolucję w angielskiej piłce klubowej

+

top 10 goli dla Arsenalu:

Nawet Ronaldo i Messi mogliby się czegoś nauczyć od nielatającego Holendra
Zgłoś
jarao 2013-05-14, 1:04
Klasa sama w sobie
Zgłoś
Irenvelle 2013-05-14, 1:21
Kilka bramek fajnych, ale czy warto sie spuszczać z wrażenia?Dla mnie gwiazda tych czasów byli mistrzowie jak Zidane czy R.Carlos ktorego pilka po kopnieciu wrecz tanczyla.A Bergkamp to taki syneczek ktory raz grał cudnie raz chujowo, a w 300 meczy strzelil 90 goli dla Arsenalu.Byly sezony ze jako cofniety napastnik strzelal 2 gole na sezon, no kurwa rzeczywiscie, Messi i Ronaldo mogliby sie od niego nauczyc sporo, ale chyba nie zwiazanego z pilka.
Zgłoś
slam 2013-05-14, 1:29 1
Aż mi się fifa '98 przypomniała.
Zgłoś
kojotto 2013-05-14, 2:12
dla mnie kiedys najlepszy pilkarz, teraz takich juz nie ma...
Zgłoś
Mgla 2013-05-14, 2:27
"Człowiek który wprowadził rewolucję w angielskiej piłce klubowej". Myślałam, że jako jedyny nie markował fauli.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów