18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Inoquez 2013-05-14, 8:31
a prawda jest taka ze nie udało mu sie przyjąć
Zgłoś
ZiomZaZiomem 2013-05-14, 9:07 1

Król może być tylko jeden
Zgłoś
kufel01 2013-05-14, 9:34
@Irenvelle
Widze że jesteś ekspert światowej sławy, dziwne że jeszcze nie pracujesz w Polsacie sport z takim podejściem.
Zgłoś
stworek 2013-05-14, 22:42 1
Mało sadystyczny ale miło się ogląda.
Zaznaczam że film nie jest mój tylko kolegi, wrzucam bo pomyślałem, że może Wam się spodoba.

Podkład: 2Pac - Titanic
Zgłoś
adresikpuma 2013-05-14, 22:48
szybkie te giry ma,powinien iść w karate
Zgłoś
stworek 2013-05-14, 22:49
Dlaczego temat został od razu wywalony do sucharów ? czy ktoś tutaj zazdrości umiejętności, chciałem zaznaczyć że filmiki z np StreetWorkout są na głównej.
Zgłoś
Runej 2013-05-15, 13:28 29
Film o golach, które zmieniły historie futbolu. Talent, umiejętności i szczęście, tyle trzeba by na zawsze wzbudzić respekt i podziw kibiców całego świata. Zidane, Ronaldinho, Bergkamp... to tylko niektóre gwiazdy które zamieściłem w filmiku. Niestety niektóre bramki mają słabą jakość, ale jedynie takie są dostępne w sieci.
Jestem świadom tego, że troche przesadziłem z bramkami graczy MU, ale tak czy siak są pięknej urody.

NIE WIEM DLACZEGO ALE PLAYER SADISTICA STRASZNIE POGARSZA JAKOŚĆ WIDEO. TUTAJ DAJE LINK Z WIELE LEPSZĄ JAKOŚĆIĄ (480p)

Link
Zgłoś
majer 2013-05-15, 13:45
zaczne standardowo:

1. co to za nuta? niesłyszałem, a zajebista! zapodaj linka.

2. wchuj lepsza jakość pod tym linkiem, lol
Zgłoś
ziemollo 2013-05-15, 13:45
Piwo za MU na dzień dobry
Zgłoś
Archilus 2013-05-15, 13:54 1
Za dużo ManU, ale fajna kompilacja. Dałbym jeszcze bramkę dającą Juventusowi scudetto:

albo Ibrahimovica jak okiwał 7 piłkarzy i bramkarza i jebnął bramkę (jeszcze Ajax), ale wiadomo... jakby tak każdy dawał kilka swoich to filmik trwałby kilka godzin. Nie oszukujmy się - jest mnóstwo pięknych i ważnych bramek Same bramki jednego z takich piłkarzy jak Messi, C.Ronaldo, Ronaldo, Ronaldinho, Del Piero, Zidane, Trezeguet, Ibrahimovic trwają po 10 minut

@Majer - "Clubbed to death" - Matrix OST
Zgłoś
majer 2013-05-15, 13:58
@up, to był kurwa żart...
Zgłoś
~Vuko 2013-05-15, 14:00 5
ZA DUŻO ManU, ZA MAŁO legendarnych bramek

Owszem, ładne te ManU, ale jest jeszcze kilka-kilkanaście lub nawet więcej zajebistych bramek, które zostały pominięte.

Tytuł też do zmiany - nie Legendarne, tylko Wspaniałe/ładne czy coś w tym stylu. Bo legendarne to niekoniecznie fantastycznej urody, ale o fantastycznie wielkiej wadze. Nie pasuje w ogóle do filmiku, bo nie oddaje tego co tam zobaczymy. Zobaczymy pełno ManU i ładnych bramek, tych faktycznie legendarnych jak na lekarstwo.
Fakt, niektóre z tej kompilacji się załapują na to, ale to za mało. Pominąłeś sporo.
Stronnicza kompilacja, widać że jesteś fanem Czerwonych Diabłów (nick).

Masz piwo za własną pracę, ale wielki kutas w dupsko i do gardła za pominięcie wieeeelu legendarnych bramek i niefachowość w doborze tytułu
Zgłoś
Lisuuu 2013-05-15, 14:58
rooney jak zapierdoli to nie ma chuja we wsi
Zgłoś
Precz_z_Preczem 2013-05-15, 15:30 8
Messi razem z Ronaldo się kryją.

Dodaję jeszcze raz - nie wiem dlaczego temat został usunięty...

Neymar swoją profesjonalną karierę zaczynał w Santosie. Od 2009 jest podstawowym zawodnikiem pierwszej drużyny.
W wieku 17 lat zadebiutował w meczu przeciwko Oeste 7 marca 2009 roku – Santos wygrał 2-1, kolejny mecz zagrał przeciwko Mogi Mirim tydzień później, podczas którego zdobył swoją pierwszą bramkę w pierwszej drużynie. Jest on uważany za najbardziej utalentowanego piłkarza z Ameryki Południowej. W półfinale Campeonato Paulista 2009 w pierwszym meczu przeciwko Palmeiras na Estádio Vila Belmiro zdobył gola na wagę zwycięstwa. W finale jednak Santos przegrał z Corinthians São Paulo 4-2 w dwumeczu. Występami w Santosie został porównywany do jego idoli takich jak Robinho czy Pelé. Swoimi umiejętnościami przyciągnął uwagę takich europejskich klubów, jak Manchester United, Real Madryt, FC Barcelona oraz Chelsea Londyn. Niektóre serwisy nazywają go "Nowym Robinho".

15 kwietnia 2010 zdobył 5 bramek przeciwko Guarani Campinas w wygranym meczu przez jego drużynę 8-1 w Copa do Brasil. Neymar wraz z Santosem wygrał mistrzostwa stanu São Paulo w 2010, gdzie strzelił 14 bramek w 19 meczach i otrzymał nagrodę dla najlepszego gracza.
Zgłoś
CrazyChocolate 2013-05-15, 15:30
Może dali go do zbiorczego?Hmm
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów