18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:21
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:32
Precz_z_Preczem 2013-05-15, 15:33
CrazyChocolate napisał/a:

Może dali go do zbiorczego?Hmm

Nie. Temat został bezczelnie usunięty.

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-05-15, 17:30 ]
Otrzymałeś PW z powodem usunięcia tematu.
Zgłoś
Kalibur 2013-05-15, 15:40 1
Nie wiem, czy pamiętasz finał KMŚ z Barceloną 2 lata temu, gdzie prawda o Neymarze wyszła na jaw - do Europy się nie nadaje. O ile Brazylia ma świetną reprezentacje, o tyle poziom ligi nie jest wyższy od przeciętnego progu domu w Sosnowcu. Neymar tam się wyróżnia, bo jeździ między nimi jak chce, ale jak przychodzi do meczu na najwyższym poziomie to najchętniej wróciłby do szatni po 3 minutach.
Zgłoś
hejcior 2013-05-15, 15:44
Nie ma bramek prawdziwego Ronaldo, nie ma piwa za chybiony tytuł.

Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
Zgłoś
ocjokrakow 2013-05-15, 15:53 2
czasami zapomina, że w piłke gra sie w 11...
Zgłoś
Stoho 2013-05-15, 16:20
Piwo nie jest za tylko dla Neymara
Zgłoś
JacobX14 2013-05-15, 16:38
Taka gra jak on prezentuje, to nawet Messi więcej podaje Choć chętnie zobaczę jak go rozjebią w Europejskiej Lidze, bo na pewno już tak wspaniały nie będzie.
Zgłoś
Tomson. 2013-05-15, 16:43
On chyba próbuję być jak Ronaldinho...
... Te zgrywane piłki plecami :]
Zgłoś
Tomson. 2013-05-15, 16:48
Za takie brameczki... PIWKO
Zgłoś
ss_adol 2013-05-15, 16:57
spocone stado facetów w podkolanówkach biegające za jednym kozim pęcherzem czy z czego tam jest zrobiony ten balon. i ja mam to oglądać przez 2h?
Zgłoś
Hassos 2013-05-15, 16:59 2
Precz_z_Preczem napisał/a:

Messi razem z Ronaldo się kryją.

No to teraz pojechałeś. Chłopak kopie się w lidze porównywalnej z poziomem segunda division (druga liga hiszpańska). Strzela bramki drużynom, z których pewnie nie potrafiłbyś wymienić z nazwiska żadnego gracza. Już nawet pomijając fakt, że 40-letni Romario zdobywał tam tytuł króla strzelców.
Brazylijczycy mają wylęgarnie talentów, trzeba to przyznać, ale co roku u nich wyskakuje 'nowy Pele', 'nowy Maradona', później sprawny marketing i kluby europejskie chcą płacić po 50mln euro za kota w worku wierząc, że sprawdzi się jak m.in Rivaldo, Ronaldo (brazylijczyk), Ronaldinho.
A co do samego Neymara- wystarczy obejrzeć jego mecze w reprezentacji Brazylii, która czasem gra sparingi z mocnymi drużynami by stwierdzić, że ani z niego nowy Pele, ani Maradona, a Ronaldo i Messiemu to póki co może podawać ręczniki.

Precz_z_Preczem napisał/a:

15 kwietnia 2010 zdobył 5 bramek przeciwko Guarani Campinas w wygranym meczu przez jego drużynę 8-1 w Copa do Brasil. Neymar wraz z Santosem wygrał mistrzostwa stanu São Paulo w 2010, gdzie strzelił 14 bramek w 19 meczach i otrzymał nagrodę dla najlepszego gracza.]

Guarani Campinas to drugoligowiec, strzelić takiemu zespołowi pięć bramek i wygrać półamatorskie rozgrywki stanowe zostając przy tym najlepszym zawodnikiem- zacny wyczyn
Zgłoś
Amn 2013-05-15, 17:00
taki on kurwa wspaniały a zapomina ze w piłke się gra w 11.
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-05-15, 17:03 1
ss_adol napisał/a:

spocone stado facetów w podkolanówkach biegające za jednym kozim pęcherzem czy z czego tam jest zrobiony ten balon. i ja mam to oglądać przez 2h?

Nikt cię nie zmusza, więc zluzuj dupsko. No chyba, że ci mama każe w domu oglądać to inna sprawa
Zgłoś
diamonn 2013-05-15, 17:09
Nie ma Raula, nie ma piwa.
Zgłoś
Q-DC 2013-05-15, 17:26
tak się kryją, że Neymar jak przyjdzie do europy to życzę mu powodzenia w takiej np. Premier League, nogi połamane ale fakt faktem, technicznie zamiata
Zgłoś
matye 2013-05-18, 0:39

Tak sobie przypomniałem... i łezka mi się w oku zakręciła.
Sezon 2008/2009, Liga Mistrzów, mecz WYGRANY przez WISŁĘ 1:0 !!!

nie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów