📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Maciek korzym i starcie z Jakubem Słowikiem w Ekstraklasie. Chlopak już nie pogra do konća sezonu ;/
Witam.
Jako że część gimbusiarni podnieca się strasznie Christiano Ronaldo(nie powiem, bo dobry zawodnik) oraz panem o nazwisku Messi (też wymiata), chcę przedstawić Wam fenomen Ronaldo.
Ten prawdziwy Ronaldo
Jakiś czas temu były robione badania na Christiano Ronaldo, podpięli mu czujniki,chuj wie co i "naukowcy" stwierdzili- tak, to dobry zawodnik.
R9 nie potrzebował czujników, szoł i całej otoczki.
On do dzisiaj sam się broni swoimi akcjami z "pola walki".
The Physics of Ronaldo the Phenomenon:
[/u]
Od siebi tylko dodam jeszcze, zwróćcie uwagę jak gościu kładł obrońców.
Jako że część gimbusiarni podnieca się strasznie Christiano Ronaldo(nie powiem, bo dobry zawodnik) oraz panem o nazwisku Messi (też wymiata), chcę przedstawić Wam fenomen Ronaldo.
Ten prawdziwy Ronaldo
Jakiś czas temu były robione badania na Christiano Ronaldo, podpięli mu czujniki,chuj wie co i "naukowcy" stwierdzili- tak, to dobry zawodnik.
R9 nie potrzebował czujników, szoł i całej otoczki.
On do dzisiaj sam się broni swoimi akcjami z "pola walki".
The Physics of Ronaldo the Phenomenon:
[/u]
Od siebi tylko dodam jeszcze, zwróćcie uwagę jak gościu kładł obrońców.
3:50 Puyol skacze jak małpa, nie wiedząc co sie dzieje
Dobra muzyka ale filmik jeszcze lepszy... Kwintesencja.
Jest tylko jeden król Ronaldo i to wcale nie jest Christiano.
Był zajebisty owszem, ale CR7, Ronaldinho i paru innych też możemy zobaczyć w takich kompilacjach i nie sądzę, żeby ich technika odbiegała od techniki R9, każdy ma swoją, zajebistą na swój sposób.
Komplikacja dobra i przyjemnie się ogląda , ale ta muzyka jest strasznie drewniana i nie pasuje do tego filmiku.
Nazywasz innych gimbusami tylko dlatego, że "wielbią" innego zawodnika niż Ty sam - no rzeczywiście, oznaka dojrzałości
Dlatego znaczenie słowa gimbus i innych pierdół straciło na znaczeniu kiedy każdy hipokryta i ślepiec zaczął go używać.
O to kto jest lepszy, był czy jest nie będę się spinał. Mam generalnie w dupie co kto lubi, ważne co ja lubię i nie wpierdalam się ludziom w ich własny gust.
Dlatego znaczenie słowa gimbus i innych pierdół straciło na znaczeniu kiedy każdy hipokryta i ślepiec zaczął go używać.
O to kto jest lepszy, był czy jest nie będę się spinał. Mam generalnie w dupie co kto lubi, ważne co ja lubię i nie wpierdalam się ludziom w ich własny gust.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów