📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Sejons napisał/a:
Tak jak by każdy wiedział co zrobić w tej sytuacji
Jak to co...
Odsunąć się żeby nie dostać z klapy w pysia.
Sejons napisał/a:
Tak jak by każdy wiedział co zrobić w tej sytuacji
Widzisz że para wywala spod ziemi z kanału, co robisz podchodzisz i zaczynasz nagrywać CZY nie podchodzisz nagrywasz ...
Rosja to stan katatonii umysłowej, np. filmik jak spod ulicy wywala wodę w górę jak gejzer to zamiast zatrzymać się i objechać daleko oni jadą obok i bum naprężenie asfaltu ustępuje i wywala gejzer wody z autem...
Asuritta napisał/a:
Widzisz że para wywala spod ziemi z kanału, co robisz podchodzisz i zaczynasz nagrywać CZY nie podchodzisz nagrywasz ...
Rosja to stan katatonii umysłowej, np. filmik jak spod ulicy wywala wodę w górę jak gejzer to zamiast zatrzymać się i objechać daleko oni jadą obok i bum naprężenie asfaltu ustępuje i wywala gejzer wody z autem...
dokładnie. byłem w rosjii i to widać za każdym zkrętem
Asuritta napisał/a:
Takich miejsc, gdzie z węzłów cieplnych straty są widoczne jako para jest pełno nawet w Polsce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów