Sami dobrzy ludzie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
@HeMan123
Eeee daj spokój, nie tarasował zbyt długo drogi. A Ty go zaraz od "ścierwa".
Eeee daj spokój, nie tarasował zbyt długo drogi. A Ty go zaraz od "ścierwa".
siwybis napisał/a:
Kacapa nazywasz człowiekiem? Przepraszaj na szybko wszystkich tu obecnych.
to kurwy nie ludzie , nic mi więcej do głowy nie przychodzi , sowieci jebani
Ma być mi żal kogoś kto nie potrafi wstać o własnych siłach będąc w wieku produkcyjnym?
Pierdolę. Wywrócić się to normalna sprawa. Każdemu może się przytrafić ale jak ktoś w takiej sytuacji nie potrafi wstać i blokuje ulicę to sam sobie winien.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Pierdolę. Wywrócić się to normalna sprawa. Każdemu może się przytrafić ale jak ktoś w takiej sytuacji nie potrafi wstać i blokuje ulicę to sam sobie winien.
Velture i tak kurwa nie dogonisz Laoli i Abraxusa nawet kurwa nie próbuj
@~Velture bo przecież nie ma np ludzi chorych (na pierdyliard przeróżnych poważnych chorób) wśród ludzi młodych, skąd. Wcale nie jest tak, że człowiek młody, może być niemal kompletnie pozbawiony sił, np dla tego, ze kuruje się po niedawnym wypadku. Nie wiem co ćpiesz, ale rozum opuszcza Cię ostatnio bardziej i bardziej. Skończ zanim zamienisz się w zombie i samemu staniesz się człowiekiem w wieku produkcyjnym który nie będzie sam w stanie przejść przez jezdnię.
@Pawlogen bo ja wiem... mnie sprowokował ale w sumie z tego co pisze Loaloa to się śmieje, mając do czynienia z obvious trollem w 95% jego postów i nie mam nawet zamiaru silić się na odpowiedzi. Velture jednak do niedawna pisał z sensem. No nic.
@Pawlogen bo ja wiem... mnie sprowokował ale w sumie z tego co pisze Loaloa to się śmieje, mając do czynienia z obvious trollem w 95% jego postów i nie mam nawet zamiaru silić się na odpowiedzi. Velture jednak do niedawna pisał z sensem. No nic.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów