Nie wiem jakim cudem on doszedł do władzy.
Polska powinna brać przykład ze Szwecji, Niemiec czy Francji - z krajów bogatych.
Bierzmy przykład z Niemiec,które zbliżają się do kryzysu.
A o Francji nie będę mówił...
"Siła jest argumentem słabego umysłu" - EdJerzy Robert Nowak (który wali konia do audycji Radia Maryja i to w stopniu niepokojącym nawet Klub Inteligencji Katolickiej) w roli autorytetu. Świat staje na głowie.
Panie gimbo-ateisto, nie wiem komu i jakim autorytetem jest profesor Nowak. Nie czytałem jego prac doktorskich, ale mówi jak jest. Oczywiście jak się nie ma niczego do wniesienia to chociaż polecisz po wierze.
Pozdrawiam.
Więc akurat argument o "pleceniu po wierze" jest bardzo trafiony
Zrozum deklu... lewicowe poglądy polityczne wcale nie wypierają wiary chrześcijańskiej czy katolickiej... tak samo prawicowe poglądy nie gwarantują, że ktoś postępuje zgodnie ze swoją wiarą czy religią.
Patrz Kaczyński... poglądy socjalne i lewicowe, ale wierzący... a co najlepsze - okłamuje swój elektorat i nazywa się prawicą.
SLD i Palikot już ma bardziej prawicowe poglądy polityczne niż cały ten PiS i inne kłamczuszki ze zjednoczonej prawicy.
Orban ? Ten nazista, co nie dopełnia umów z UE, zajebisty autorytet...
Ha ha ha- tak tak a więc możesz sobie swoje argumenty zwinąć w kulkę i wsadzić - płatny trollu PO
Jeśli naśmiewasz się z Rydzyka i tego środowiska to jestem pewny, że to Twoje "nie grzeszę" to jest tylko nie grzeszenie w twoim pojęciu, tzn robisz tak jak to sobie uznałeś.
Tak naprawdę to musi oznaczać przestrzeganie wszystkich zasad zawartych w odpowiedniej książce i życie według nich.
A więc jak najbardziej spłoniesz .
Good_Side_Is_An_Left., masz błąd w nicku.
Trolling is a art.
Ha ha ha- tak tak a więc możesz sobie swoje argumenty zwinąć w kulkę i wsadzić - płatny trollu PO
Co zrobić gdy nie ma co do gara włożyć... :/
----
A tak na poważnie to dlaczego prawackie prawiczki nie mają żadnych sensowanych kontrargumentów w dyskusji ? Kończy się zawsze na tym że Ja przedstawiam argument a prawak mnie wyzywa od trolla, bo mam odmienne od niego poglądy.
Ja przedstawiam argument a prawak mnie wyzywa od trolla, bo mam odmienne od niego poglądy.
bo ty masz takie argumenty, że trzeba nasprowadzać murzynów i dać im po 5 tys. zasiłku to wtedy będzie w Polsce dobrze
więc się nie dziw
Jakoś z głową trolluj, bo to jest gówno
Bierz przykład z lesiot'a to jest zawodowiec
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów