📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Piotr Żyła pięknie leciał, ale jeszcze piękniej wylądował. Po otarciu krwi z czoła udał się do szatni aby zapytać czy może skakać w kolejnej serii, jednak nie zakwalifikował się.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Została jedna narta wiec bedzie żył
Nic mu sie nie stanie, i tak ma pusto w glowie. Zyla jest glupi, ma niskie IQ. Kiedys myslalem ze to moze sie tak wydaje przez ta jego smieszna goralska gware, ale potem zobaczylem jaka elokwentna zone sobie wzial i zrozumialem ze jest poprostu debilem.
Sajlenthill napisał/a:
Operator zajebisty zamiast pokazywać co się dzieje to kurwa skocznie pokazuje. Chuj mu w zakole
realizator.
Może mu choć jedna klepka wskoczy po tym na miejsce i przynajmniej przestanie się jąkać.
Sajlenthill napisał/a:
Operator zajebisty zamiast pokazywać co się dzieje to kurwa skocznie pokazuje. Chuj mu w zakole
Realizator chyba.
Sajlenthill napisał/a:
Nie operator kamery, bo operatorów jest kilka i oni nie mają władzy na tym, który kadr w danym momencie jest transmitowany. Wszystko zależy od reżyserki i realizatora który wszystkim steruje za pomocą (najprawdopodobniej) vMixa. Także to oni zadecydowali, że nie chcą tego pokazać.
Sajlenthill napisał/a:
Chyba nie wiesz czym się różni operator, od realizatora.
Liczyłem, że zobacze skutki upadku na twarzy Piotrka. Słaby materiał.
Na tamtej skoczni powinien być zakaz skakania przed 16:00. Kto zna obiekt, ten wie, dlaczego. A do tego jeszcze śnieg ubili - to fakt. Piotrek się wkurwił pewnie, gdy mu się synapsy zwarły i zrozumiał, że chuj bombki strzelił, bo nie może pozwu złożyć Kto się zna, ten też wie, dlaczego
Caramon napisał/a:
Na tamtej skoczni powinien być zakaz skakania przed 16:00. Kto zna obiekt, ten wie, dlaczego. A do tego jeszcze śnieg ubili - to fakt. Piotrek się wkurwił pewnie, gdy mu się synapsy zwarły i zrozumiał, że chuj bombki strzelił, bo nie może pozwu złożyć Kto się zna, ten też wie, dlaczego
Więc po chuj to piszesz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów