Piotr Żyła pięknie leciał, ale jeszcze piękniej wylądował. Po otarciu krwi z czoła udał się do szatni aby zapytać czy może skakać w kolejnej serii, jednak nie zakwalifikował się.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To napisał godzinę temu na pejsbuku:
"Nie ma to jak klasyczny telemark na nosie. Na szczęście miałem paprykowe skarpetki to przynajmniej można wrzucić foto"
"Nie ma to jak klasyczny telemark na nosie. Na szczęście miałem paprykowe skarpetki to przynajmniej można wrzucić foto"
Jebnął to jebnął, po huj drążyć.
Jebnąl, zdarza się. Nie ma co komentować. To są zawody. Każdemu może przydarzyć się.. Nie oglądam skoków.
Operator zajebisty zamiast pokazywać co się dzieje to kurwa skocznie pokazuje. Chuj mu w zakole
pisiąt groszy sobie leżało to pietrek chciał podnieść i tyle,troszke przy tym ucierpial ale znalazł pisiąt to sie liczy hej
Żyle pękła żyła
Miles87 napisał/a:
jutro żałoba w cebulolandji
Masz jeszcze 10 minut i stary wyłącza router
Widziałem rano w telewizji śniadaniowej, jak jakiś tam przywódca stada w wiosce o nazwie, jak ta rzeka płynie przez Warszawę, grabi metalowymi grabiami śnieg na skoczni, a tam grabie się zachowują jakbym gwoździem rysował auto.
Widziałem rano w telewizji śniadaniowej, jak jakiś tam przywódca stada w wiosce o nazwie, jak ta rzeka płynie przez Warszawę, grabi metalowymi grabiami śnieg na skoczni, a tam grabie się zachowują jakbym gwoździem rysował auto.
a wczoraj po drużynowych w wywiadzie reporterka zapytała go czego mu życzyć w niedzielnych inwidualnych
odpowiedział "żeby mnie wynieśli na plecach i śmiech"
co ty kurwa w niedzielę rano wstajesz?
odpowiedział "żeby mnie wynieśli na plecach i śmiech"
Kosmodysk napisał/a:
Jak ujebali beton ze śniegu, to się nie dziwię że Piotrek ryja porysował.
co ty kurwa w niedzielę rano wstajesz?
Kosmodysk napisał/a:
Jak ujebali beton ze śniegu, to się nie dziwię że Piotrek ryja porysował.
Na moje oko to on sobie nartą przez czoło przejechał, a nie głowę o śniegobeton rozbił...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów