📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
lofix1 napisał/a:
300 za niebezpieczną jazdę panie władzo, ale się przejąłem
TY się pewnie nie przejąłeś, bo starzy zapłacą!
a gdzie w przepisach jest napisane zeby jezdzic na 4/2/3 16345 kołach? Jezdze na ilu mi sie chce
quad bez rejestracji więc zakładam że nie ma prawa jeździć po publicznych drogach
intro potrzebne jak kurwie majtki
intro potrzebne jak kurwie majtki
I tak ma chłopak Jaja
,,On ma wyjebane"
a Tobie co do tego kto płaci? jesteś samodzielny to pilnuj swoich interesów.
Tu się filmy ogłąda, a nie po kieszeniach zagląda
Szkoda że się nie wyjebał i że ten radiowóz po nim nie przejechał, byłoby na harda
haha bylem tam wtedy tak jak konczy sie filmik odbil w lewo i wjechal tam w pola.. swoja droga nie mial tabul rejestracyjnych. Ładnie tam pomykali na tych quadach
A na jełopa w 0:33 oślepiającego przeciwmgłowymi to nie zwrócili uwagi mendy jebane.
Jak zwykle przypierdalają się do porządnych obywateli.
Jak zwykle przypierdalają się do porządnych obywateli.
A co oni kurwa robili w poprzek jezdni, bez trójkąta, świateł awaryjnych albo włączonego koguta... nie ma na to jakiego paragrafu?!?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów