📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wspinanie ma opanowane, ale spadanie musi jeszcze trochę poćwiczyć…
Wygląda jakby zapomniał, że nie ma asekuracji i chciał zjechać na linie.
Pierdoleni atencjusze to juz sie wkurwiajace robi czego nie zrobią dla chwili atencji
O kamerce pamięta się przede wszystkim pamiętajcie.
Lina? Raz jest, raz nie ma.
Ale to lina potrzebna żeby wrzucić filmik do internetu?
Widzę że nic nie wiecie o współczesnym sporcie.
Kamerka to podstawa.
Tak jak rikord widjo w aucie
Lina? Raz jest, raz nie ma.
Ale to lina potrzebna żeby wrzucić filmik do internetu?
Widzę że nic nie wiecie o współczesnym sporcie.
Kamerka to podstawa.
Tak jak rikord widjo w aucie
Mi to wygląda że rutyna na szczycie go zgubiła a pewność siebie na dole. Patrząc dokładnie i powoli , wygląda że odpada kontrolowanie , jakby był przekonany że jest podpięty do liny.
Sport to zdrowie
Dzisiaj jeszcze były ślady krwi na podłodze, podobno miednica połamana w kilku miejscach, ale kręgosłup ok, więc chłopak się wyliże z tego
"W chwili, kiedy zabierało go Lotnicze Pogotowie Ratunkowe był przytomny"
Jedyną ściankę jaką będzie już do końca macał to ta w drodze do kibla. Kości może się pozrastają, ale do pełnej sprawności przy takim przyziemieniu już nie wróci. Za głupotę trzeba płacić. Ale za video szacun
Mocade napisał/a:
Ludzie odpowiedzialni za powstanie tej ścianki mogę srogo oberwać za to, że na 3 metrze nie było linii/znaku bezpieczeństwa zabraniającego wspinać się wyżej bez asekuracji.
Szukanie winnych uważam za rozpoczęte.
"Doświadczony wspinacz"
Doświadczony to on teraz został i może się nauczy do czego są liny asekuracyjne....
Doświadczony to on teraz został i może się nauczy do czego są liny asekuracyjne....
Niedawno w podobny sposób wchodziłem na ściankę, ale schodziłem na samych rękach po drabince...
Ale jaki fajny plask było słychać jak upadł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów